Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szex nélkül egy párkapcsolat?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex nélkül egy párkapcsolat? Na de még is meddig? Meddig lehet egy párkapcsolatban vagy házasságban szex nélkül kibírni?

Figyelt kérdés
Ha volt már valaki így akkor hogyan vészelte át és egyáltalán ki bírta a kapcsolat?
2011. júl. 2. 14:05
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
69%
A szex nem minden! De szerintem nem sokáig. :-)
2011. júl. 2. 14:10
 2/44 skarma ***** válasza:
65%

Én is ilyet szeretnék, de tapasztalatom még nincs róla...

A konkrét problémát le tudnád írni? melyik fél vagy, hány éves, mi az akadálya a szexnek?

19/L

2011. júl. 2. 14:11
 3/44 anonim ***** válasza:
76%
Nagyon nehezen hiszen lelkileg is megviseli az ember, mert egy idő megalázóvá válik, hogy nem kellek. A gyerekek miatt viszont áldozatot kell vállalni, hiszen már egyszer elváltam és tudom milyen a gyereket otthagyni. Tehát fizikailag és lelkileg is nehéz.
2011. júl. 2. 14:12
 4/44 anonim ***** válasza:
50%
Sok mindentől függ, elsősorban hogy átmeneti-e a szexnélküliség vagy végleges.
2011. júl. 2. 14:12
 5/44 anonim ***** válasza:
19%

Nálunk nem menne.17 év után is naponta van szex.

35/N

2011. júl. 2. 14:13
 6/44 A kérdező kommentje:

Első válaszoló:

Ezzel én is tisztában vagyok,de azért az embernek vannak igényei még ha nem is naponta!Nyilván az ember magának is el tudja intézni ha nagyon akarja de azért az nem ugyan az!Tehát mi az az intervallum amikor egy ember már azt mondja hogy nem bírom és most már keresek magamnak egy szex partnert vagy egy új társat akivel ki tudom élni szexuális vágyaimat?

2011. júl. 2. 14:13
 7/44 anonim ***** válasza:
50%

Bizony,írhatnál konkrétumokat.

Egyébként egyénfüggő,van akinek már egy hét is megterhelő szex nélkül,de van akinek bőven elég egy hónapba egyszer.

Ha viszont az egyik fél huzamosabb ideig ok(betegség,várandósság stb.)nélkül nem kívánja a másikat,ott már bajok vannak.

2011. júl. 2. 14:15
 8/44 anonim ***** válasza:

Lényeges lenne,hogy miért nincs szex?

Mert mondjuk nálunk is előfordult egészségügyi probléma,ami miatt nem lehetett,erről nem tehetünk,nagyon hiányzott de ki lehetett birni azt a pár hetet "ideiglenes megoldásokkal":)

Ha az egyik fél nem akarja,ott már valami gond van,ki kell deriteni az okát,megoldást keresni,ha nem sikerül akkor hosszútávon szétbombázza a kapcsolatot,ezt tapasztalatból mondom.

nem a szex a legfontosabb egy kapcsolatban,de ha már olyan szinten nem kivánja a másikat a párja,hogy hetekig nincs,az már nem normális..A szex nagyon fontos,de nem a legfontosabb ebben egyetértek.

2011. júl. 2. 14:16
 9/44 anonim ***** válasza:
53%

18 (F) éves vagyok, nem volt még párkapcsolatom, de nem is szeretnék.

Fizikálisan nincs semmi problémám, nem tudom, mi lehet az oka, de jól érzem magam, az a lényeg.

"Örök szűz" leszek. :)

2011. júl. 2. 14:17
 10/44 A kérdező kommentje:

A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:11

27 éves férfi vagyok és a párommal nem szexeltünk kb 1-1.5 éve!Nem az én hibámból én nem híztam el és igényes vagyok magamra,tehát nem ilyenről van szó!Nála lehetnek valami gondok vagy én nem tudom!Már le vesztettem a türelmem és már azon vagyok hogy vagy meg csalom vagy pedig el hagyom és el megyek egy ku@rvához mert már meg őrülök.Az hogy én magamnak el intézem az nem elég,mert meg látok egy nőt az utcán szoknyába,legszívesebben letépném róla!:):)Szóval már nagyon meg vagyok feszülve!

2011. júl. 2. 14:17
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!