Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex nélkül egy párkapcsolat? Na de még is meddig? Meddig lehet egy párkapcsolatban vagy házasságban szex nélkül kibírni?
"Ok hogy nem a legfontosabb de azért nehogy már mellőznöm kelljen egy évig miközben van párom és semmi baja nincsen!Csak egyszerűen mindig fáradt hozzá.....
Nem terhes nem beteg semmi baja nincsen...."
Persze, nem a legfontosabb, de ez érdekes. Szerintem itt más oknak is kellene lennie, amellett, hogy egyszeűen mindig fáradt hozzá. Persze mindenki akkor csinálja, amikor szeretné/kedve van hozzá, de ez akkor is fura. Legalább is nekem.
Nem azért hogy magamat nyugtassam mert már az sem érdekel lassan hogy megcsalt vagy megcsal,de inkább frigid lett de mitől azt nem tudom....
Hiszen volt hogy órákig szexeltünk nem bírtunk le szálni egymásról....Nem értem....
Nem tudom de most már nem bírom az a helyzet!
Viszont most van egy lány akivel el kezdtem ismerkedni még semmi nem volt köztünk,de még nekem van lelkiismeret furdolásom,pedig még csók sem volt...
14:13-as vagyok.
Csak arra tudok gondolni, hogy van valakije.Nálunk tényleg naponta van szex, és "azokon" a napokon sem tagadom meg az örömöt a férjemtől, csak nem behatolós olyankor az aktus, hanem máshogy kényeztetem Őt.Ez nálunk természetes, és úgy gondolom, ha valaki szeret valakit, akkor az nem kérdés, hogy a kedvében járok.
Nem tudom, mi járhat a párod fejében, vagy nem is érdeklik a következmények.Egy értelmes nő feltudja fogni, hogy előbb-utóbb megfogják csalni, elfogják hagyni.De lehet, hogy nem is bánná.
Egyáltalán szoktatok a problémáról beszélni?Mert lehet hogy Ő azt hiszi, hogy neked ez a helyzet megfelel.
Nem szed fogamzásgátlót?Az én libidómat eléggé lehuzza.
Amikor meg gyógyszer mentes hét van,akkor bezzeg kívánom,csak akkor meg nem lehet.Illetve mi nem szoktunk olyankor.
14:28 vok
Ne haragudj, egyáltalán nem biztos az amit mondtam, csak furcsáltam a helyzetet. De aztán az is lehet, hogy tényleg fáradt hozzá.. Ezt igazából ő tudná megmondani, hogy miért nem, de persze őszíntén.
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:34
Hát nem tudom férfi vagy e vagy nő!De kíváncsi lennék te meddig bírnád szex nélkül!
Nem csaltam meg eddig még!Eddig!De már nagyon szakad a cérna!Nem csaltam meg soha senkit eddig az életemben és nem is áll szándékomban de ezt így nem lehet idegekkel bírni!Ki verhetem magamnak napi 3-szor is,az nem úgyanaz mintha valakivel együtt lennék....
Bocsi a primitív megfogalmazásért de már nagyon unom az a helyzet!
14:17-es válaszoló vagyok
Szerintem az egy nagyon szép dolog, ha az ember soha sem él/élt szexuális életet.
Engem zavarba hoznak az ilyen dolgok, ugyanakkor idegesít, hogy hogy lehetnek ilyenek ("szexmániások") az emberek.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!