Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen lenne számotokra a tökéletes barátnő?
A komment megírásának időpontja: ma 12:33
Én már tegnap ma osztottam veled hogy mik volnának azok!:)
Most én is kíváncsi vagyok hogy neked mik lennének a kívánságaid!:)
Ez így lenne fer dolog!
NA akkor had halljam!Ez így nagyon nem igazságos!
Én leírtam hogy nekem mik azok a dolgok,akkor el várom oda vissza is!Tehát?
Figyi azt sem tudod ki vagyok és azt sem hogy te ki vagy!
Nem értem így anonim miért ne lehetne ezt le írni?
Na mindegy te tudod de ez így nagyon nem igazságos....:)
jó, igazad van, legyen.
engem az izgat fel legjobban, ha a pasi odáig van a kinézetemtől, ha nem bírja visszafogni magát. ha én vagyok a fantáziái középpontja. ezenkívül az, ha domináns, ha irányít, ha ide-oda rakosgat, felemel. szeretem a hosszú előjátékot, de néha kifejezetten jólesik egy gyors menet mondjuk az ebédlőasztalon. szeretem hallani, hogy mit akar, és valóra váltani, hogy még jobban odalegyen értem. az a jó, ha változatos, ha állandóan ugyanolyan a szex, az unalmassá válhat.
Hmmm!:)Ez tetszik!:)Én szeretek rakosgatni,de ugyanakkor szeretem ha egy nő is néha domináns.Amit pl mondtam hogy én szívesen venném azt ha egy nő csak fogna rálökne az ágyra leszabná a nadrágot rólam és fogná magát és bele ülne a szerszámba és jó keményen megdugna....
Sajnos eddig kevés ilyen rámenős lánnyal találkoztam,igazából nekem ez nagyon tudna tetszeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!