Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen lenne számotokra a tökéletes barátnő?
Figyelt kérdés
mindenre kíváncsi vagyok, különös tekintettel a szex-szel kapcsolatos dolgokra!2011. júl. 1. 17:59
1/50 anonim válasza:
Akit bármikor ki elégíti szexuális vágyaimat!:D
Ja és főz most takarít!:D
2/50 anonim válasza:
Elsőhöz már nem tudok mit hozzáfűzni...XDDDD
3/50 anonim válasza:
4/50 anonim válasza:
szex utan atvaltozik egy lada sorre es pizzava
5/50 A kérdező kommentje:
mi az, hogy kielégíti minden vágyadat? mik a vágyaid?
//örülnétek, ha a barátnőtök megkérdezné, hogy milyen szexuális fantáziáitok vannak?
2011. júl. 1. 18:15
6/50 anonim válasza:
Hogy milyen?Azt jobb ha nem tudod!:D
7/50 anonim válasza:
Mindegy milyen a lány,csak perverz legyen! :)
8/50 anonim válasza:
nincsen tökéletes.
mindig egy kicsit több kell.
szóval fölösleges ilyet kérdezni.
Jobb lesz neked ha ide leírja mindenki a számára tökéletes nőt? Mit számít?
9/50 anonim válasza:
18.15: örülnék, ha valaki megkérdezné.
10/50 A kérdező kommentje:
miért jobb, ha nem tudom? kíváncsi természet vagyok. ugyanebből az okból kifolyólag jobb lesz, ha leírja mindenki a maga tökéletes nőjét, mert érdekelne.
2011. júl. 1. 18:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!