Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen sokan nem tudják hogy az új alkotmány bünteti és tiltja a 18 év alattiak szexuális kapcsolatlétesítését?
nna akkor idézek nektek az ÚJ Alkotmány végrehajtási törvényének szövegéből: "Az életbelépését követően, 2012.01.01. a 1222 par.03. bek. alapján minden év 01.31. és 05.31. között az iskola köteles korú lakosságnak egészségügyi szűrésen kell átesni. Ennek keretében megvizsgálandó, súly/magasság index, fertőzőbetegségek, fejlődési rendellenességek, szexuális állapot, lányok esetében érintetlenség megléte, fiatal férfiak esetében teszt írása. Hártya hiánya, illetve ffiak esetében szüzesség elvesztésének igazolt ténye az érvényes Btk. megfelelő pontjai szerint büntetendő."
A Btk.-t még nem láttam, de valószínűleg komoly retorziók várhatók...
Szerintem az első ciklusban türelmi idő lesz, a teljes életbe lépés 3-4 év múlva lesz várható.
Elmúltam már 18 úgyhogy nem érint.
amúgy sajna nem élek szexuális életet.
aha, és Viktor The King majd személyesen ellenőrzi -.-
nehülyítsetekmár...
ezt tudjátok mirét találták ki?
viktor látens homokos, és a Viktori-Ánus vallást akarja bevezetni.
Komoly kérdésre komoly válaszok...
Én: "idézet a az új..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!