Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen sokan nem tudják hogy az új alkotmány bünteti és tiltja a 18 év alattiak szexuális kapcsolatlétesítését?
Figyelt kérdés
2011. júl. 1. 13:14
2/29 A kérdező kommentje:
Persze!! Ismét felcsúszott a korhatár!
2011. júl. 1. 13:18
5/29 anonim válasza:
Esetleg egy pontos idézettel meg tudnád erősíteni az állításodat?
6/29 anonim válasza:
Én 17/L vagyok és k.vára nem tud érdekelni hogy megtiltja e,hogyha szeretem a barátom meg ő is engem,akkor nehogy már megtiltson nekem bármit is...Orbán Viktorka is inkább törődne az igazi nagy problémákkal,nem ilyennel.............Ez már nagyon szánalmas!!!!!!!!!!!!!Azzal egyetértek hogy 14-15-16évesen nem igazán kéne,meg oda kell figyelni hogy valaki ne legyen terhes,stb...de ezt már kicsit túlzásnak találom!
7/29 anonim válasza:
Szerintem a törvényhozóink olvassák a gyakorikerdesek.hu-t és a sok "25 éves szűz vagyok, ez gáz?" jellegű kérdés alapján arra jutottak, hogy egy jelentős szavazóbázist állíthatnak maguk mellé, ha azt próbálják sugallni, hogy 18 éves kor alatt még illegális is!
Amúgy igen tudom, hogy ez egy kamu kérdés.
8/29 anonim válasza:
És mégis mit tud tenni ez ellen?nem lehet ott mindenki mellett? Lesz egy ilyen szabály és kitartsa be?SENKI..
9/29 A kérdező kommentje:
Nem "a faszt". Ez szerepel az új alkotmányban.
2011. júl. 1. 13:35
10/29 anonim válasza:
hat betartatni nem hiszem h lehetseges....viszont ha vlk feljelentenek ilyen dologert...akkor szivas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!