Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az új alkotmány szerint tilos lesz a terhességmegszakítás. Ezek szerint akkor majd esemény utáni tablettát sem lehet majd kapni?
Én is hallottam erről a dologról és mélységesen fel vagyok háborodva. Sajnos a kereszténydemokraták minden hülyeséget át tudnak verni, még olyanokat is, ami aztán tényleg sérti az önrendelkezés jogát is.
A szöveg szerint az élet védelmét a szülés helyett a fogantatástól kell számítani, tehát ha szó szerint értelmezzük, úgy az esemény utáni tabletta gyilkossági kísérletnek fog számítani, mivel nem tudni, hogy valóban történt-e fogantatás.
Elmebeteg dolog ez az alkotmánytervezet, az biztos.
Kedves 10:26!
Igen könnyen kivitelezhető:
Elég az "Abortusz büntetendő." mondatot átfirkantani, valahogy így:
"Az abortusz büntetendő minden olyan esetben, amikor a várandósság nem jelent közvetlen veszélyt az anya és/vagy a magzat életére."
Kész is van :) Betiltottad az abortuszt... Félek tőle, hogy tényleg ez lesz.
Félre ne értsen senki, nem vetetném el, HA a kormány kifizetné havonta azt a 150-200 ezer pluszt, ami ahhoz kell, hogy a gyermekemet TISZTESSÉGESEN felnevelhessem...
21/L
Nyugodtan félhetsz, alkotmányos jogod.
A sötétség meg az agyadban van. Az esemény utáni tablettának semmi köze az abortuszhoz.
Amíg nem ágyazódik be a megtermékenyített pete, addig nincs terhesség. A tabletta ezt akadályozza meg, vagyis nem jön létre a terhesség. Terhesség nélkül meg nincs abortusz.
Jobb lenne, ha nem dobálóznál itt hülyeségekkel egy kiszivárgott tervezet alapján, és nem vezetnél félre hozzád hasonló tudatlanokat, ha gőzöd nincs a dologról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!