Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le vagyok döbbenve, most mit tegyek ha?
Figyelt kérdés
2-3éve már tetszik egy lány,az elmúlt pár hónapban össze ismerkedtem vele,és tegnap bevallatom neki,hogy mit érzek iránta.Erre ő bevallotta azt,hogy a lányok iránt vonzódik és igen leszbikus(17 évesen),és igazak róla a hírek amiket terjesztenek róla.. Én teljesen le vagyok döbbenve,nem tudom elhinni,hogy egy ilyen jó csaj leszbikus.. Pedig annyira szeretem,de most már hiába. Egész végig ez jár a fejemben,nem tudom ezt elfelejteni..
Ti mit tennétek a helyemben?
17/F
2011. júl. 1. 00:16
1/9 anonim válasza:
barátkozz vele, szerezz 1 bisex csajt és 'véletlen' nyiss be amikor 'dugnak' :D ;P
2011. júl. 1. 00:18
2/9 anonim válasza:
Sokat nem tudsz tenni. Akár igazat mondott, akár ez volt a lekoptató szöveg, az egyértelmű, hogy nem te kellesz neki. Fel a fejjel, idővel találsz majd mást.
2011. júl. 1. 00:18
3/9 anonim válasza:
hát ez bizony szopóka :) nem tehetsz semmit, keresel valaki mást, hidd el, hogy nem ő az egyetlen szép lány a földön :)
2011. júl. 1. 00:19
4/9 anonim válasza:
huh hát ez durva....tényleg
max menjetek együtt csajozni
2011. júl. 1. 00:19
5/9 anonim válasza:
hát ha tényleg így van keress egy hetero csajt nem csak a leszbikusok a jó csajok ti még barátok lehettek de smmi több vagy azt is el tom képzelni h azért mondta h lekoptasson bár nem hiszem..........
2011. júl. 1. 00:20
6/9 anonim válasza:
"menjetek együtt csajozni" :DD
Szerintem bártkozz csak vele, lehet rájön majd, hogy mégsem a nőket szereti, de sok időt ne ölj bele.
2011. júl. 1. 00:20
7/9 anonim válasza:
El ne hidd már azt amit egy 17 éves kiscsaj mond.
Ennyi idősen az egyik nap leszbi a másik nap meg vad bőrfejű.Hetente változik az ízlés.
Legyetek barátok akkor kamuból,aztán az első adandó alkalommal leitatod és bebizonyítod neki,hogy az igazi f@sz jobb,mint a műbroki.
2011. júl. 1. 01:03
8/9 IQnindzsa válasza:
17 éves vagy. Neked még minden egyenlő a világvégével és katasztrófaként fogod fel. Nyelj egy nagyot és lépj tovább. Maradjatok barátok és ne hozd fel ezt a témát még egyszer. Ha csak divat volt nála a leszbikusság akkor az idővel úgyis ki fog derülni. A lányok nagy többségénél a leszbikusság tudatos döntés kérdése vagy egyfajta menekülés a seg*fej pasik elől. Ők nem születnek leszbikusnak. Szóval ne izzadj ez miatt és ne lovagolj a témán. Kis szerencsével még tiéd lehet a lány egyszer. :)
2011. júl. 1. 06:16
9/9 anonim válasza:
Lépj át a döbbenet küszöbén,keresss egy másik tójót.aki nem leszbi.Ne aggodj lesz másik csajkinca de bánatodba ne hogy be melegedj és homár legyél,mert a csajoknál a leszbi az most divatos de a ratyisága pasinál az nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!