Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt a kis tini szexmániákusokon kívül érett 30-as pasi is? Vagy én 26 évesen már ne is látogassam ezt az oldalt?
Figyelt kérdés
2011. jún. 29. 23:32
21/26 anonim válasza:
Én 33 vagyok/leszek, de többnyire csak azért járok ide, hogy jót röhögjek a hülyébbnél hülyébb kérdéseken!
22/26 anonim válasza:
Igen van én 32 éves vagyok és kiváncsi vagyok arra miről mit gondolnak az emberek:)
23/26 anonim válasza:
En 25 eves srac vagyok es tobb izben is tettem mar fel itt kerdest, mert kivancsi voltam, hogy azokrol a temakrol, amikben bizonytalan vagyok (egyebkent nagyon gatlasos es szegyenlos fiu vagyok, mashol nem mernek megkerdezni ilyesmiket...), hogyan gondolkoznak az emberek es remeltem, hogy minel tobb, es sokfele velemenyt fogok itt majd olvasni!
Tapasztalataim szerint, ha egy kerdes normalisan, helyesen, rendes magyarsaggal kerul megfogalmazasra, akkor normalis valaszok is fognak erkezni ra! Mellesleg a vicces valaszok (es kerdesek) sem zavarnak, mert olykor belolem is elohozzak a kreativ enemet... es az jo!
25/26 rottingrabbits válasza:
27 vagyok es ferfiasan bevallom,hogy foleg a kis tini szexmaniakusok miatt latogatom az oldalt. Keves dolog van,ami jobban meg tud nevettetni,mint ha egy csomo idiota osztja egymasnak az eszt...
26/26 anonim válasza:
27/N vagyok, hogy minek járok ide azt nem tudom, de néha sírva röhögök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!