Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Elfenekelnétek a pasitotokat ha megkérne rá?
Figyelt kérdés
Csupán tenyérrel, úgy hogy keresztül fektetnéd a térdeden és pucér fenékre 2-3 ütést kellene adnod?2011. jún. 28. 21:06
13/16 anonim válasza:
Persze, ha szeretné :) szerintem jó móka lehet, szeretkezés közben is rá szoktam csapni a fenekére, úgyhogy miért is ne?
14/16 anonim válasza:
persze, az ilyen fétissel nincs semmi gond.
inkább én csapkodjam meg, mint valami hirdetésből kihalászott domina.
(mondjuk nem tartom egészséges dolognak, de helyrehozható idővel ez a torzulás is)
15/16 anonim válasza:
én szoktam...:$ kérés nélkülis:$ de nem ugy h ráfektetem a térdemre. OMG:D
16/16 anonim válasza:
Izgalmas játék sztem, előjátéknak nem rossz...
Én a barátnőmmel szoktam ezt tenni, hogy lefogom és elfenekelem, és ő meg néha vissza adja... :D olyankor néha hagyom magam, de a legjobb eddig az volt, egyik nap már rendesen túlzásba vittem azt h folyton a fenekét csapkodtam, aztán vmi pólómat akartam az ágy alól kihalászni (gondolom aljas módon odatette) mire ő olyan ügyesen beszorított oda h frankón nem bírtam mozdulni... és elég kegyetlenül elporolt :D
aztán visszakapta a magáét de nagyon jót keféltünk utána, rendesen felizgatott a kis akciója :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!