Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Elfenekelnétek a pasitotokat ha megkérne rá?
Figyelt kérdés
Csupán tenyérrel, úgy hogy keresztül fektetnéd a térdeden és pucér fenékre 2-3 ütést kellene adnod?2011. jún. 28. 21:06
1/16 anonim válasza:
Hát a csávódnak valami baj van a fejével mert ez fordítani szokott lenni.
15/F
2/16 anonim válasza:
Nem, és nem is lennék képes egy olyat páromnak nevezni, aki azt élvezi, ha kézzel verik a seggét.
Kb. mint Mr. Furkó a South Parkból.
6/16 anonim válasza:
hát, ha neki ez jólesik meg felizgatja, miért ne?
7/16 anonim válasza:
Hááát ha nagyon akarná...bár ezek után nehéz lenne rá férfiként tekinteni :S
8/16 A kérdező kommentje:
Mint írtam, csak 2-3 csapásról van szó, mert van akit izgat a piros női ujjnyomok látványa, amit a fenékreverés hagy maga után.
2011. jún. 28. 21:22
9/16 anonim válasza:
Most ezek szerint akik ide ,,óóó dehogy is még mit nem"-et írták, azok sosem csaptak még a barátjuk fenekére? :D vagy csak a térdrefektetés maradt ki? :D
10/16 anonim válasza:
Nekem már csapott így a csajom a fenekemre, de túl nagy volt és leütöttem érte. Azóta nem akarja csinálni, pedig én szeretném.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!