Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy évek óta nincs normális nemi életünk?
Sziasztok! 8 éve lesz lassan hogy együtt vagyunk a párommal körülbelül 5-6 éve élünk nemi életet viszont az első 1-1,5 évben volt a nemi életünk normális azóta már nem és elmúlt 2 évben pedig már szinte egy hónapba ha egyszer van hogy annyi sem a párom mindig közeledik de nekem valamiért ez nem megy nem működik egyszerűen nagyon nagyon szerettem öt mindennél fontosabb az életben de egyszerűen nem megy lehet az is oka hogy sok minden történt a kapcsolatunkban sokszor nagyon csúnyán viselkedett/viselkedik fogalmam sincs mi lehet a gond úgy érzem velem van a baj .
Más esetleg van ugyanígy vagy volt e már hasonló helyzetben ? Válaszokat előre is köszönöm !
Mennyi idősek vagytok? Próbáltál vele erről beszélni? Mit reagált?
A közeledésedre mit reagál?
22 éves vagyok a párom 23.
Ő közeledik én nem valamiért nem működik nekem ez a dolog.
Nekem ő volt az első férfi az életben.
Nem bánt vagy ilyesmi.
Hanem a szavakkal nagyon csúnyán bánik hogy is mondjam azt érzem addig vagyok jó még nincs gond ha bármi gond lesz màr bárhogy lehet velem beszélni mert én úgyis itt leszek nagyon sokat dolgozom 15-16-17 órákat dolgozom és mégis mindennap főzök szóval ha én reggel 8-ra megyek előtte meg főzök haza érek hajnalban és meg főzöm a másnapi ételt mindenben próbálok jó lenni mégis kevésnek érzem magam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!