Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aszexuális lennék?
26 éves nő vagyok,sosem voltam együtt senkivel.Kezdetben azért,mert kövér voltam,önbizalomhiányos,mentális problémáim is vannak.Aztán valahogy az egész már nem vonzott,egy ideje nincs igényem már arra sem,hogy férfiakkal beszélgessek.Önkielégíteni szoktam ugyan,bár ott is nehezen izgulok fel akármire.
Viszont randizni próbáltam mostanában több férfival is,de mindegyik katasztrófa volt.Nem váltanak ki belőlem semmit,nem bizsereg a testem,nem jövök izgalomba,semmi egyszerűen.Egy randi közepén is sokkal inkább lennék moziban pl.
Ha megcsókolnak,az sem vált ki belőlem semmit,inkább azt,hogy fúj de undorító a nyála stb.
Régen én is sokáig azt hittem aszex vagyok, mert nem vagyok ez a tipikus megnéz minden csajt kategória. Meg nem fordulok csajok után, kipakolt csöcsök, seggek sem érdekelnek stb. DE teljesen normális vagyok szexuálisan, mert, ha van egy olyan partner akivel megvan a kölcsönös szimpátia, akkor eléggé rá tudok izgulni, online beszélgetés alatt is több téma van ami fel tud izgatni, még ha nem is szexchat jelleggel beszélgetek.
Szerintem azért nem indítanak be ezek a pasik téged, mert nem találtad még meg akit keresel, akivel kellően mély kapcsolatot tudsz kialakítani. Ilyenkor viszont ne 1-2 randi után dönts, hanem ha tényleg beszélgettetek elég mélyen, élőben is voltak fizikai dolgok. Persze te tudod neked mi a jó, de ha túl hamar lezárod ezeket, akkor nem is fog mélyebb soha alakulni.
#2 Az aszexuálisok többsége szokott masztizni, én is szoktam. Pusztán maga a szexuális együttlét, az aktus az ami taszít (na meg a meztelen test látványa).
Kérdező, lehet hogy aszexuális vagy, de én a leírtak alapján valamilyen más pszichológiai problémára gyanakodnék. Az aszexualitás egy dolog, de az hogy egyáltalán nem vonzanak a férfiak (romantikus és érzéki vonzalmat sem érzel) és általában már beszélgetni sincs kedved, az azt árulja el hogy ez több mint egyszerű aszexualitás.
Én 24 éves pasi vagyok, szintén aszex, de heteroromantikus. Volt már barátnőm, vonzanak a lányok, az érzéki vonzalmat (ölelés, csók, fogdosás) kifejezetten igénylem és szívesen is ismerkedek, beszélgetek. A leírásod alapján te már inkább antiszociális vagy, magától a kapcsolattól tartózkodsz, nem a szextől.
Valószínűleg ennek semmi köze az aszexualitáshoz, szerintem inkább a tapasztalatok hiánya lehet a gond okozója, esetleg depresszió az önbizalomhiánytól. Én is hasonlóan vagyok őszintén, régen rendben volt a szexuális életem, de mióta négy éve nagyon meghíztam, azóta nem is kívánom az ilyesmit, mert konkrétan magamtól is undorodom. Lehet nálad is ez lehet a gond, javaslom, hogy keress fel egy szakembert, például egy pszichológust, sokat tud segíteni. Én pszichiáterhez járok egyéb gondok miatt is, de sokat segített eddig.
(24/L)
#7 ebben lehet valami
Én is undorodom sajnos a külsőmtől.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!