Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aszexuális lennék?
26 éves nő vagyok,sosem voltam együtt senkivel.Kezdetben azért,mert kövér voltam,önbizalomhiányos,mentális problémáim is vannak.Aztán valahogy az egész már nem vonzott,egy ideje nincs igényem már arra sem,hogy férfiakkal beszélgessek.Önkielégíteni szoktam ugyan,bár ott is nehezen izgulok fel akármire.
Viszont randizni próbáltam mostanában több férfival is,de mindegyik katasztrófa volt.Nem váltanak ki belőlem semmit,nem bizsereg a testem,nem jövök izgalomba,semmi egyszerűen.Egy randi közepén is sokkal inkább lennék moziban pl.
Ha megcsókolnak,az sem vált ki belőlem semmit,inkább azt,hogy fúj de undorító a nyála stb.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..
Én az vagyok?
Annyira mást mond mindenki és annyira kacifántosan van leírva akar a Wikipédia oldalon hogy ezt már lehetetlen kideríteni
Pedig azért nekem is jó lett volna ha tudom hogy az vagyok e vagy sem
Már a menszeszem végén vagyok de még mindig nimfo...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!