Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normális hogy évek óta nincs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy évek óta nincs normális nemi életünk?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 8 éve lesz lassan hogy együtt vagyunk a párommal körülbelül 5-6 éve élünk nemi életet viszont az első 1-1,5 évben volt a nemi életünk normális azóta már nem és elmúlt 2 évben pedig már szinte egy hónapba ha egyszer van hogy annyi sem a párom mindig közeledik de nekem valamiért ez nem megy nem működik egyszerűen nagyon nagyon szerettem öt mindennél fontosabb az életben de egyszerűen nem megy lehet az is oka hogy sok minden történt a kapcsolatunkban sokszor nagyon csúnyán viselkedett/viselkedik fogalmam sincs mi lehet a gond úgy érzem velem van a baj .

Más esetleg van ugyanígy vagy volt e már hasonló helyzetben ? Válaszokat előre is köszönöm !

tegnap 23:36
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Most legutóbb az történt hogy este filmeztünk és tényleg jól elvoltunk aztán jött neki egy katt a filmvégen és veszekedni kezdett velem pedig közben is jól elvoltunk. Nem tudom folyamatosan magamban látom csak a rosszat már teljesen megváltoztam érte màr nincs önbizalmam sem nem tudom csak helyre szeretném hozni ezt az egészet mert nagyon szeretem
ma 00:22
 12/20 anonim ***** válasza:
Akkor minek vagy vele? Őt hibáztatod mindenért. Ő meg téged. Ez így kapcsolat?
ma 00:28
 13/20 A kérdező kommentje:
Neki a legnagyobb problémája a szex (amit megis értek )nekem pedig a viselkedése és szeretnék változtatni azon hogy ne legyen ez de ha oda kerül a sor egyszerűen nem megy bennem nincs meg az hogy kívánjam maga a szexet vagy hogy hiányozzon
ma 00:31
 14/20 anonim ***** válasza:
Miért nem kivánod a szexet?
ma 00:33
 15/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom egyszerűen nem érzem azt hogy nekem szükségem lenne rá
ma 00:35
 16/20 anonim ***** válasza:
Érdekes. Én nem azért szexelek 42 évesen hogy nekem jó legyen. Hanem a páromnak.Ő is hogy nekem jó legyen. Így élvezhető. Veled az a baj hogy a sok munka miatt nem hagyod hogy szeressenek.
ma 00:40
 17/20 StevenUp ***** válasza:
100%

Szexuálisan kiuntál belőle. Az az igazság. Első partner ő hozzá vagy szokva, de mivel nyitott szemmel jársz, benned motoszkál a gondolat, hogy nem élted ki magad. De ragaszkodsz hozzá, akármekkora suttyó, mert megszoktad hogy van melletted valaki és nem tudod, hogy milyen egyedül lenni picit.

Valójában neki is hasonló a baja, csak egyikőtök se akar kilépni a komfortzónájából.

ma 03:26
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Az igazság sajnos az, hogy valószínű nektek nem kéne együtt maradnotok.

Értem, hogy szereted, de hidd el, hogy ez el lett cseszve és még ha csoda módjára minden rendbe is jönne, már beléd égett az, hogy bánt.

ma 03:33
 19/20 anonim ***** válasza:

Akit szeretek, azzal nem beszélek csúnyán.

Valami nagyon nincs rendben köztetek.

ma 05:11
 20/20 anonim ***** válasza:

Ha ez így van akkor te se vagy szeremes meg ő sem.

De a szex az biztos hogy sose volt jó, mert akkor az még nagyon hiányozna.

Ti csak együtt vagytok és nem is kivántátok egymást soha.

De lesz ez még sokall rosszabb is , amikor minden idegsíteni fog, bármit csinál a másik.

ma 06:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!