Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz de idősebb nőnek megmutatni milyen a szex?
Tapasztalat férfiként régi vágyam, hogy egy idősebb (mondjuk 25 év feletti) szűz nőnek megmutathassam, hogy milyen a jó szex... Ezen belül is leginkább csak a jó nyalás, behatolás nélkül. Sőt, akár úgy is, hogy nem is viszonozza.
Volt valakinek ilyen tapasztalata? mennyire tud jól sikerülni?
Aki ennyi idősen szűz annak többet kell udvarolni mint egy 18 évesnek.
Úgy hogy te csak elvedd , senki nem fogja szét tenni a lábát.
#1.-nek sajnos van igazságtartalma,ez tény.
Viszont,ffi-ként szólok hozzá,sztem teljesen ártatlan vágy amit a kérdező leírt,semmi közöm hozzá,de komolyan nem értem miért írtok neki ilyen lekezelő válaszokat...
#5 Azt írtam "idősebb" - értve alatta, hogy idősebb, mint amilyen korban általában "szokás" elveszteni a szüzességet.
#6 Köszi. Csak, hogy megnyugtassalak: nem kaptam privátot - és igazából nem is reméltem :)
#7 köszi.
7. Te kis mimóza és mi van abban lekezelő ha ráakarok világítani hogy a szex nem úgy megy ahogy hokizás közben elképzeli .
Mert ha egy halvány fingja lenne is a szexhez akkor már nem írna ilyen bugyutaságot.
Te meg olvasd el a szbályzatot és akkor megtudod hogy nem a válaszokra kell válaszolni, hanem a kérdésre.!!!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!