Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, ha úgy talizok egy sráccal, hogy közbe barátnője van? :D

Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 18:19
 1/10 anonim ***** válasza:
Gusztustalan! Miért találkozol a sráccal?
2011. jún. 28. 18:20
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez tényleg nagyon vicces:D:D:D -.-

Látom az értékrended a helyén van.

Majd, ha lesz barátod, akkor te is csak nevess rajta, ha találkozik egy másik lánnyal.:) Take it easy.

2011. jún. 28. 18:23
 3/10 anonim ***** válasza:

Ha barátilag találkoztok, akkor nincs benne semmi. Én is találkozok pasikkal, ha van párom, akkor is.

Ha randiztok, akkor a te dolgod, de én nem sok reményt fűznék a sráchoz. Szórakozásnak jó, de komoly kapcsolatra az ilyet jobb elkerülni.

2011. jún. 28. 18:24
 4/10 anonim ***** válasza:
Gondolkodj el azon, hogyha esetleg elhagyja a csajt miattad, majd melletted is fog találkozgatni más lányokkal.
2011. jún. 28. 18:26
 5/10 anonim ***** válasza:

minek?

én egyszer találkoztam így sráccal, mert nagyon szerettem...de elég is volt.

olyat keresek, aki nem foglalt, olyannyira nem, hogy még qrócimborának sem tart exeket, meg semmi.

20/L

2011. jún. 28. 18:36
 6/10 anonim ***** válasza:

Hát figyelj az ő szíve joga h eldöntse találkozik e veled ha igen akkor miért ne az a másik csaj hibája ha a pasi már más után néz. Csináld csak bajod nem lehet belőle :D

Wareza 19/F

2011. jún. 28. 20:01
 7/10 anonim ***** válasza:
azt hogy anyádat kúrd teherbe
2011. jún. 28. 20:09
 8/10 anonim ***** válasza:
én leszarnám a helyedben mert én pl leszarom.. az ilyenekkel csak összejárni jó. kapcsolat az nem mert akkor veled is ugyan ezt csinálná csak más lányokkal. élvezd az életet amíg fiatal vagy én nem ellenzem ;)
2011. jún. 28. 20:11
 9/10 anonim ***** válasza:
természetes! ha a csávó úgy érzi helyénvaló találkozgatni egy másik lánnyal ugy hogy közbe van egy barátnője akkor miért ne? nehogy már még te érezd magad szarul! sok sikert kívánok neked hátha megtalálja a fiú benned azt amit a mostani barátnőjében nem.
2011. jún. 28. 20:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha azért találkozol vele, hogy hátha megb*sz, akkor bizony köpd szemen magad a tükörben.^^
2011. jún. 29. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!