Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha úgy talizok egy sráccal, hogy közbe barátnője van? :D
Hát ez tényleg nagyon vicces:D:D:D -.-
Látom az értékrended a helyén van.
Majd, ha lesz barátod, akkor te is csak nevess rajta, ha találkozik egy másik lánnyal.:) Take it easy.
Ha barátilag találkoztok, akkor nincs benne semmi. Én is találkozok pasikkal, ha van párom, akkor is.
Ha randiztok, akkor a te dolgod, de én nem sok reményt fűznék a sráchoz. Szórakozásnak jó, de komoly kapcsolatra az ilyet jobb elkerülni.
minek?
én egyszer találkoztam így sráccal, mert nagyon szerettem...de elég is volt.
olyat keresek, aki nem foglalt, olyannyira nem, hogy még qrócimborának sem tart exeket, meg semmi.
20/L
Hát figyelj az ő szíve joga h eldöntse találkozik e veled ha igen akkor miért ne az a másik csaj hibája ha a pasi már más után néz. Csináld csak bajod nem lehet belőle :D
Wareza 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!