Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagy gáz ha flörtölök egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy gáz ha flörtölök egy sráccal és elkérem a tel. Számát ha van barátnője?

Figyelt kérdés
Egy munkahelyen dolgozunk. Tudom, hogy van barátnője, de azt is tudom, hogy már jó pár éve együtt vannak és a srác nem túl boldog mellette. úgy vettem észre, hogy a srác is érdeklődik felőlem, csak nem mer lépni vagy nem tudom. Szerintetek? értelmes válaszokat kérnék. előre is köszi.
2010. nov. 14. 23:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Képzeld magad a barátnője helyébe... mondd meg a srácnak,ha majd szakítanak akkor lehet szó a témáról,lehet,hogy addig meg majd csak játszadozna veled,mondjuk,ha neked ez kell,akkor hajrá...
2010. nov. 14. 23:57
 2/6 anonim ***** válasza:

nézd...

mindig ilyen kis önigazolásokkal kezdődik... "nem túl boldog mellette" stb

szerintem csak beleszarnál a fészkükbe, de nyilván te még ezt is meg tudod magyarázni, hogy pozitív maradj magad előtt.

úgyis megteszed, mert miért is lennél más?

2010. nov. 15. 00:00
 3/6 anonim ***** válasza:
88%

állj elé és mondd el mi a helyzet :) a pasik már csak így szeretik... nyiltan... Meg amúgy is mit csinálnál a tel számával? zaklatnád néha egy sms-el amit ha észrevesz a barátnője akkor szakítanak? Vagy arra gondolsz hogy akkor felbátorodik? hmmm...

Hát nekem ebben a szituban, inkább az jönne le hogy bármikor szóbajöhet egy kaland veled :)

2010. nov. 15. 00:02
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nagyon gáz.

Ha annyira rossz a kapcsolata, amiben van, úgyis szakítani fog a barátnőjével, nem kell hozzá egy harmadik fél.

Ráadásul szerintem nincs annál szánalmasabb, mikor egy csaj nyomul valaki más barátjára.

Ha a srác kezdeményez az már más téma, akkor, ha tetszik neked, nyugodtan közeledj felé te is(bár az már más kérdés, hogy mennyire gerinces az a férfi, aki a barátnője mellett rástartol egy másik lányra, és ilyenkor el lehet gondolkodni, hogy vajon veled is hasonlóképpen fog e bánni, ha a barátnője leszel...).

De te semmiképpen ne kezdeményezz.

Van egy lány, aki még előttem össze akart jönni a barátommal, de a barátomnak nem kellett és mióta én vagyok neki, hirtelen összejött a barátom legjobb barátjával (micsoda véletlen), akivel persze azóta szakítottak...

Mindig amikor lát, csúnyán néz rám stb.

Mi meg a barátommal gyakran azon röhögünk, hogy mennyire gáz a csaj...

Szóval ne akarj te lenni a nyomulós p*csa, aki ráhajt más barátjára.

De ez csak egy jó tanács.

L/23

2010. nov. 15. 01:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Sajna nem kicsit gáz... komolyan képes lennél beletenyerelni mások életébe? Szállj le a földre és hagyd őt ezzel, ha nem akarod lejáratni magad.
2010. nov. 15. 04:07
 6/6 anonim ***** válasza:
jaja totál gáz! az ilyen csajok miatt készülnek ki a pasik mint amilyen te is vagy és ezért lesznek a köv. csajjal is szemetek! na az ilyen csajokra mondják azt h igazi ribi aki csak arra jó! /ez őszinte válasz volt/
2010. nov. 15. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!