Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy gáz ha flörtölök egy sráccal és elkérem a tel. Számát ha van barátnője?
nézd...
mindig ilyen kis önigazolásokkal kezdődik... "nem túl boldog mellette" stb
szerintem csak beleszarnál a fészkükbe, de nyilván te még ezt is meg tudod magyarázni, hogy pozitív maradj magad előtt.
úgyis megteszed, mert miért is lennél más?
állj elé és mondd el mi a helyzet :) a pasik már csak így szeretik... nyiltan... Meg amúgy is mit csinálnál a tel számával? zaklatnád néha egy sms-el amit ha észrevesz a barátnője akkor szakítanak? Vagy arra gondolsz hogy akkor felbátorodik? hmmm...
Hát nekem ebben a szituban, inkább az jönne le hogy bármikor szóbajöhet egy kaland veled :)
Igen, nagyon gáz.
Ha annyira rossz a kapcsolata, amiben van, úgyis szakítani fog a barátnőjével, nem kell hozzá egy harmadik fél.
Ráadásul szerintem nincs annál szánalmasabb, mikor egy csaj nyomul valaki más barátjára.
Ha a srác kezdeményez az már más téma, akkor, ha tetszik neked, nyugodtan közeledj felé te is(bár az már más kérdés, hogy mennyire gerinces az a férfi, aki a barátnője mellett rástartol egy másik lányra, és ilyenkor el lehet gondolkodni, hogy vajon veled is hasonlóképpen fog e bánni, ha a barátnője leszel...).
De te semmiképpen ne kezdeményezz.
Van egy lány, aki még előttem össze akart jönni a barátommal, de a barátomnak nem kellett és mióta én vagyok neki, hirtelen összejött a barátom legjobb barátjával (micsoda véletlen), akivel persze azóta szakítottak...
Mindig amikor lát, csúnyán néz rám stb.
Mi meg a barátommal gyakran azon röhögünk, hogy mennyire gáz a csaj...
Szóval ne akarj te lenni a nyomulós p*csa, aki ráhajt más barátjára.
De ez csak egy jó tanács.
L/23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!