Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mondanál ilyen csúnyát a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondanál ilyen csúnyát a szerelmednek?

Figyelt kérdés

Barátommal több mint egy hónapja nem találkoztunk, nekem vizsgaidőszak volt/van, neki pedig külföldre kellett mennie,amit annyira nem bántam, legalább tudtam nyugodtan tanulni.

Úgy beszéltük meg,ha végzek megyek én is utána,2 hét nyaralás,sunshine...stb.majd együtt hazajövünk.

Én még csak csütörtökön végzek minden vizsgámmal,ezért az volt a terv,hogy jövő hét szerdán megyek, h kicsit a családommal is tudjak lenni, meg pihenjek.

Tegnap chat-eltünk és mondta,h jobb lenne vasárnap,mert akkor fele annyiba kerül a repjegy, meg már nagyon hiányzok is neki.(a jegyet ő veszi nekem,kettőnk közül ő dolgozik már,neki van keresete, az ő ötlete volt)

Mondtam,h de már megígértem kishugomnak is,h megnézem egy vasárnapi fellépését, meg tényleg nem akarom,h mikor végre 1 hónap után viszontlát,akk olyan nyúzott legyek.

sztem,ha kibírtunk ennyit,akkor 2-3 napon már semmi nem múlik.

Erre először kezdte,h kérlek, kérlek édesem...erre írtam,h bocsi de vasárnap tényleg nem jó.

Válasza:"Mi a f@szról beszélsz te?"

Élőben soha nem beszél így, volt már,h megbántott,de azért ilyen hangot még nem ütött meg.

nem válaszoltam, kiléptem, erre bűnbánóan felhívott,h ne haragudjak, de nagyon mérges lett, azért mondta.

Ígérte,h nem teszi többé...

de ezt már akkor sem lehet kitörölni...

nagyon bántó volt,h ilyet ír nekem most

mi lesz később,ha már kicsit múlik a love,néhány év, néhány gyerek után?

ha ellentmondok neki akk már meg is üt?

nagyon sokáig nem tudom elfelejteni a sértéseket, és ezt tudja

mégis ezt mondta/írta...

2011. jún. 28. 09:13
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
36%

20ezer ft nekem iszonyatosan sok pénz... a havi zsebpénzem 3000 ft, az ösztöndíjam meg 12... de látom neked hiába beszél bárki is. beképzelt önző kis p*csa vagy, a kis érzékeny lelkeddel. csúnyát mondtak neki, jajmost milesz. pasid helyében inkább az egész repjegy árát elbuliznám. nem érdemled meg, hogy rád költse. még a végén megsértődsz, ha véletlen a lábadra lép:O mert a szerelmesek nem okoznak egymásnak fájdalmat:O

vicces, mekkora lelki törést okoz neked egy csúnya szó:DDD nyápic.

2011. jún. 28. 18:20
 32/40 anonim ***** válasza:
0%
Ja! Vagy úgy! "csak" húszezer? Te tényleg nagyon hülye vagy! Úgy látszik a pasid sem ismer eléggé!
2011. jún. 28. 18:24
 33/40 anonim ***** válasza:
63%

Hát én csak ámulok amiket írtok itt. Azért ti se vagytok teljesen épek. Írta, hogy a barátjának 20 ezer ft annyi, amennyit simán eltapsol egy buliban... Ti meg itt fröcsögtök, hogy húúú hát az mennyi pénz, igen tényleg az, NEKTEK! Nem a srácnak.

Valami idióta csaj meg oszotgatta itt az észt, hogy ha ő "utaztatja a seggét", akkor az van amit ő mond... pff, hát gratulálni tudok annak, akinek ilyen "párkapcsolata" van. Akié a pénz, azé a hatalom, vagy mi? Büszke lehetsz magadra. Ez az a tipikus modell, hogy ha az egyik fél többet keres vagy pl. csak ő keres, akkor ő is mondja meg hogy mire lehet abból költeni. Minek az ilyeneknek pár, család?

Áhh...

22/L

2011. jún. 28. 20:02
 34/40 A kérdező kommentje:

22/L: hát köszi szépen:)

nekem is fura,h micsoda szövegértelmezési problémákkal küszködnek egyesek...

de egyébként már nem téma ez közöttünk a párommal:-)

sikerült megoldani a dolgot

2011. jún. 28. 20:27
 35/40 anonim ***** válasza:
100%
Ez a lényeg. :)
2011. jún. 28. 21:06
 36/40 anonim ***** válasza:

azért maradjunk 2 dologban, amin esetleg elmélkedj el a nagy sunshine-ban, ha lesz időd.

1.: ha annyira imádnád a barátodat, akkor pattantál volna, hogy 2 nappal előbb találkozhass vele. csütörtöktől vasárnapig pont van időd kipihenni a nyúzottságodat.

2.: ha nem sok neki 20ezer ft, szerinted miért kért meg, hol olcsóbb jeggyel menj? ha nem is azért, mert sok, akkor azért, mert azt mondjuk másra akarja költeni.

3.: ez a mimózalelkűsködés igencsak szánalmas dolog volt tőled, háláld meg a barátodat, hogy ezt elviseli és még ő kért bocsánatot a semmiért.

2011. jún. 29. 06:38
 37/40 anonim ***** válasza:
3 lett belőle.
2011. jún. 29. 06:38
 38/40 anonim ***** válasza:
52%

Hát ti tényleg hót sötétek vagytok.-.- Nem mondta senki hogy akkor a srác parancsol,mert ő a lóvésabb.Tanuljatok meg olvasni.Arról volt szó hogy mivel ő fizeti a cehhet ezért ha anyagilag jobban jár és kéri nem lehet visszautasítani.Ez elvi kérdés.Bár az olyan pénzéhes pics.áknak mint te,akinek mindegy mivan a pasijával csak az költsön rá nyugodtan minél többet.. te nyilván az ilyet hírből sem ismered.Hiába,el lett ba.szva a nevelésed lányom,de rendesen.

"ennyi pénzt simán elmulat egy buliban..."- igen.Csak az a szépséghibája a dolognak hogy az ő pénze,megteheti.Megkereste a rávalót,tudtommal.Bár te láthatóan már osztod is a pénzét.Igazából nemtudom sajnáljam-e a pasid:most ennyire vak és nem veszi észre milyen vagy,vagy ismer de mazohista??Igazából nincs jelentősége.

Egy utolsó gondolat:"mi lesz később,ha már kicsit múlik a love,néhány év, néhány gyerek után? "-Ezen meg kár rágódnod.Már egy év mulva se lesztek együtt.És ez nem rosszindulat,már látható.(A szövegedből egyértelműen kiderül több pontból is) Szóval ez nem probléma ;)

2011. jún. 29. 11:39
 39/40 anonim ***** válasza:

ugyan, hagyd, ennek a hülyének csak az az elve, hogy vele senki ne beszéljen csúnyán, mert megsérül a piciny lelkivilága. és egyetértést várt tőlünk, meg hogy szidjuk a pasiját, mekkora szemét, hogy ilyet mondott neki, de nem ezt kapta, azt meg már nem tudja elviselni a nagy önérzete, hogy valami nem úgy van, ahogy ő akarja. akkor most elmondom mi vagy te, mert a szüleid biztos kinyalták a "csinos kis fenekedet": szánalmas kis p*csa, aki nem tudja értékelni a pénzt, mert mindent a hátsója alá raknak, és nem tiszteli meg a pasiját azzal, hogy azt a 20ezret inkább saját magára költhesse, ne rád, mert te ilyen őnagysága vagy, hogy neked semmit nem lehet mondani, mert milyen rossz is lenne 2nappal több vakáció.

egy fél napot sem érdemelnél.

2011. jún. 29. 14:56
 40/40 Horváth Döniz ***** válasza:
elkényesztetett...:)
2011. júl. 4. 16:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!