Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondanál ilyen csúnyát a szerelmednek?
Barátommal több mint egy hónapja nem találkoztunk, nekem vizsgaidőszak volt/van, neki pedig külföldre kellett mennie,amit annyira nem bántam, legalább tudtam nyugodtan tanulni.
Úgy beszéltük meg,ha végzek megyek én is utána,2 hét nyaralás,sunshine...stb.majd együtt hazajövünk.
Én még csak csütörtökön végzek minden vizsgámmal,ezért az volt a terv,hogy jövő hét szerdán megyek, h kicsit a családommal is tudjak lenni, meg pihenjek.
Tegnap chat-eltünk és mondta,h jobb lenne vasárnap,mert akkor fele annyiba kerül a repjegy, meg már nagyon hiányzok is neki.(a jegyet ő veszi nekem,kettőnk közül ő dolgozik már,neki van keresete, az ő ötlete volt)
Mondtam,h de már megígértem kishugomnak is,h megnézem egy vasárnapi fellépését, meg tényleg nem akarom,h mikor végre 1 hónap után viszontlát,akk olyan nyúzott legyek.
sztem,ha kibírtunk ennyit,akkor 2-3 napon már semmi nem múlik.
Erre először kezdte,h kérlek, kérlek édesem...erre írtam,h bocsi de vasárnap tényleg nem jó.
Válasza:"Mi a f@szról beszélsz te?"
Élőben soha nem beszél így, volt már,h megbántott,de azért ilyen hangot még nem ütött meg.
nem válaszoltam, kiléptem, erre bűnbánóan felhívott,h ne haragudjak, de nagyon mérges lett, azért mondta.
Ígérte,h nem teszi többé...
de ezt már akkor sem lehet kitörölni...
nagyon bántó volt,h ilyet ír nekem most
mi lesz később,ha már kicsit múlik a love,néhány év, néhány gyerek után?
ha ellentmondok neki akk már meg is üt?
nagyon sokáig nem tudom elfelejteni a sértéseket, és ezt tudja
mégis ezt mondta/írta...
Bármennyire hihetetlen, nekem még soha senki nem mondott ilyesmit. Barátok,család, közeli-távoli ismerősök,haverok...soha senki sem beszélt így velem. Nagyon rossz érzés,h pont a szerelmemtől kapom ezt.
Vicces és jópofa ez a beszólás,ha haverok mondják egymásnak,de a szerelmemtől nem ezt várom.
barátod mondhatná azt, hogy: "ha már ennyin így kiakad, mi lesz majd, ha a hazajön a gyerekünk az iskolából, és azt kezdi el ordibálni, hogy kurcvaanyád, mert bár nem tudja, mit jelent, de a suliban tanulta? majd idegösszeomlást kap, és nevelőintézetbe adja a gyereket?"
nagyon mimózalelkületű vagy... és ez nemtom, hosszútávon mennyire lesz jó. az emberek olykor beszélnek csúnyán, ennyi, kész, fogadd el. egy kicsit meg érdekelhetnének az ő szempontjai: hogy dupla annyit kell fizetnie, hiába kérlelt, hogy menj vasárnap. én a helyében közöltem volna, hogy akkor ha ennyivel fontosabb a hugod fellépése annál, minthogy nekem kevesebbe kerüljön a feneked szállíttatása, akkor élj boldogan. nemhogy még bocsánatért kunyerálni... és lány vagyok.
13:51-esnél van a pont.Jó nagy ribanc vagy te,aranyom.Nem elég,hogy ő fizeti a jegyed,cipelteti a segged mindenhova hogy világot láthass,még te próbálod eláztatni mekkora egy bunkó.Hát gratulálok.. Légy büszke magadra.Tudom hogy magyar vagy,de erősen magadbanézhetnél mielőtt kritizálsz.Eleve azt diktálja az illem,ha ő fizeti a jegyed,és ő azt mondja 10 perc mulva légy a reptéren,mer feleannyi a jegy,akkor TE NEM MONDHATSZ NEMET.10 perc mulva a repülőtéren vagy.Miért?Mert Ő UTAZTATJA A SEGGED,így Ő DIKTÁLJA A FELTÉTELEKET.Az más kérdés,ha vmi baleset vagy komoly dolog jön közbe.mégegyszer mondom:KOMOLY dolog.Ez az egyik.
Másik dolog:Szerinted tetű a pasid?Igen?Nézzük a mérlegeteket:az ő bűne hogy csúnyán beszélt veled,plusz nagyon vágyott már rád.A tied:nem siettél hozzá,ráááér aaaaaz(ez sokmindent elmond),plusz te ugye lesza.rod mennyi a jegy,elvégre nem a te zsebedre megy.. Plusz csak a kifogásokat hajtod mért talizzatok később.Akkor??de veled ne beszéljen így senki..
Elismerem,nem volt vmi szép beszólás.. én elég szabadelvű vagyok,de én se felejteném el pár napig ezt ha a csjom így nekem esne.. pedig nemvagyok egy minóza.Bár én eltudom képzelni nemis neked ment XD Haverjának,de aztán már nem merte bevallani XD Én mindenesetre nem mondanék ilyet annak akit szeretek.
Apropó:rosszul tetted fel a kérdést,azt tudod?azt írod:"Mondanál ilyen csúnyát a szerelmednek?"-Tévedésbe vagy esve cica,ti nem szeretitek egymást,szóval a ti esetetek egy sima járás,ott akár bele is férhet.Jó pont a skacnak,amiért szépen kérdezte..többször is előtte.
Egyébként eláruljam ez mivolt??A kanod nem hülye,megérezte hogy csak tereled ezért fölhorkant.Nem kell terelni a pasid máskor,és nem lesznek kitörések.Ennyi.Én is ideges lennék,ha érzem hogy a csajom terel mint a gép.De nektek ez már mindegy.. max egy év mulva már ti nem jártok,hidd el nekem.Szal tökmindegy.
Köszi szépen napietus :)
Drága utolsó: nem vagyok senki beosztottja,nem parancsolgathat nekem egy pasi se...bárhová viszi is a csinos kis popsimat
nem beosztottság kérdése amúgy meg. tisztelet. megtiszteled azzal a másikat, hogyha lehetőséged van rá, akkor minél kevesebb pénzt húzol ki belőle. nem??
ha te ennyivel nem tiszteled meg, akkor miért várod el, hogy ő megtiszteljen azzal, hogy szól hozzád?
ha én elmegyek egy boltba a barátommal, mikor nála alszom, kérdezi, mit szeretnék, direkt mindig az olcsóbb dolgokat mondom neki, meg választom ki, mert tudom, hogy nincsen sok pénze... de úgy látszik ez nálad nem alap, eléggé el lehetsz kényeztetve. főleg ha még egy ronda szót nem mondtak neked soha.
áhh, úgyis csak a pozitív választ fogadja el. a negatív válaszadók tévednek. mind a 10 kb. nem értem, az ilyen miért tesz fel kérdést. mások véleménye érdekelte, megkapta, nem tetszik neki, de ha már ennyien mondanak neki valamit, nem venné a fáradtságot, hogy belegondol, hogy esetleg igazunk lehet.
ha nekem fizetni a repjegyem a barátom, és azt mondaná, menjek előbb, mert olcsóbb, kb rohannék. minden rábeszélés nélkül. az összes programom lemondanám. MÉG a szüleim is megértenék a dolgot, pedig ők szoktak velem nagyonnagyon csúnyán beszélni.
20.000Ft a különbség a későbbi és a korábbi jegy között, ill.2 nap...
ennyi pénzt simán elmulat egy buliban...
pont ezért nem lenne olyan megerőltető mint hiszitek
na, pá drágáim:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!