Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mondanál ilyen csúnyát a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondanál ilyen csúnyát a szerelmednek?

Figyelt kérdés

Barátommal több mint egy hónapja nem találkoztunk, nekem vizsgaidőszak volt/van, neki pedig külföldre kellett mennie,amit annyira nem bántam, legalább tudtam nyugodtan tanulni.

Úgy beszéltük meg,ha végzek megyek én is utána,2 hét nyaralás,sunshine...stb.majd együtt hazajövünk.

Én még csak csütörtökön végzek minden vizsgámmal,ezért az volt a terv,hogy jövő hét szerdán megyek, h kicsit a családommal is tudjak lenni, meg pihenjek.

Tegnap chat-eltünk és mondta,h jobb lenne vasárnap,mert akkor fele annyiba kerül a repjegy, meg már nagyon hiányzok is neki.(a jegyet ő veszi nekem,kettőnk közül ő dolgozik már,neki van keresete, az ő ötlete volt)

Mondtam,h de már megígértem kishugomnak is,h megnézem egy vasárnapi fellépését, meg tényleg nem akarom,h mikor végre 1 hónap után viszontlát,akk olyan nyúzott legyek.

sztem,ha kibírtunk ennyit,akkor 2-3 napon már semmi nem múlik.

Erre először kezdte,h kérlek, kérlek édesem...erre írtam,h bocsi de vasárnap tényleg nem jó.

Válasza:"Mi a f@szról beszélsz te?"

Élőben soha nem beszél így, volt már,h megbántott,de azért ilyen hangot még nem ütött meg.

nem válaszoltam, kiléptem, erre bűnbánóan felhívott,h ne haragudjak, de nagyon mérges lett, azért mondta.

Ígérte,h nem teszi többé...

de ezt már akkor sem lehet kitörölni...

nagyon bántó volt,h ilyet ír nekem most

mi lesz később,ha már kicsit múlik a love,néhány év, néhány gyerek után?

ha ellentmondok neki akk már meg is üt?

nagyon sokáig nem tudom elfelejteni a sértéseket, és ezt tudja

mégis ezt mondta/írta...

2011. jún. 28. 09:13
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
68%
most te azon pattogsz hogy azt mondta f@sz? nem lehet hogy túl reagálod?
2011. jún. 28. 09:19
 2/40 anonim ***** válasza:
58%

sztem túlreagálod. nyilván azért akarta, hogy vasárnap menj, mert akkor olcsóbb a jegy, és kevesebbet kell fizetnie. lehet őt sem veti még annyira fel a pénz, hogy ne számítson neki pár ezer forint. és mivel ő veszi meg, ezért érthető, ha szeretne spórolni.

mellesleg szerintem túlreagálod. lesznek még az életben csúnya veszekedéseitek, amikor csúnyát mondtok egymásra, ez nem azt jelenti, hogy nem szeretitek a másikat.

azt meg, hogy felhív bocsánatért kuncsorogni, értékelned kéne, a legtöbb pasi erre nem képes.

2011. jún. 28. 09:19
 3/40 anonim ***** válasza:
72%
Ő fizeti a repülőjegyedet, ráadásul féláron lenne, én megértem hogy ideges lett. Amúgy ettől még szerelem a szerelem, néha mindenkinek kicsúszik egy két csúnya szó hidd el.
2011. jún. 28. 09:20
 4/40 anonim ***** válasza:
54%
Az első mellbe vág, az tuti.Elárulom nekem nincs olyan az ismerőseim között, aki néha nem szokott csúnyán beszélni a másikkal. Mi 8 éve vagyunk együtt és bizony néha nálunk is előfordul pl. az hogy: menj a fasz.omba, basz.d meg stb... ( persze ez kölcsönös) Temperamentumos embereknél végképp kizárt, h csakis szép szóhasználattal éljék le egymás mellett az életüket.De ettől függetlenül szeretjük egymást és tudom, h egyikünk sem emelne kezet a másikra SOHA!
2011. jún. 28. 09:27
 5/40 A kérdező kommentje:
csak nálunk ez nagyon nem kölcsönös...én soha nem beszélek vele csúnyán, és ha feldühít még akk is mindig figyelek arra,h ne sértsem meg, szépen fogalmazzam meg a problémámat
2011. jún. 28. 09:36
 6/40 napietus ***** válasza:
50%

a pasidból kijött az igaz énje, hogy egy bunkó. és mivel nem is szóban mondta, még durvább, mert betűnként be kellett pötyögnie, azalatt átgondolhatta volna, mekkora tahóságot ír.

én az ilyet a jövőben nem venném komolyan.

2011. jún. 28. 09:43
 7/40 anonim ***** válasza:
54%

utolsó drága, ennyiből ne vonj már le ilyen messzemenő következtetéseket. én amúgy meg meg tudom érteni a pasidat is:

ő fizeti a jegyed.

olcsóbb lenne.

megkér, hogy menj akkor, amikor olcsóbb lenne.

mire te a hugod miatt nem vagy hajlandó. a hugod máskor is lép fel...

következésképp: kitudja mennyivel többet kell majd fizetnie.

én is mérges lennék. nemtom ti mióta vagytok együtt, én az előző barátommal 4 évig voltam, és igen, volt olykor olyan, hogy csúnyát mondtunk egymásnak. ez segít kiereszteni a gőzt. de ettől még sosem ütött meg, ebből nem következik semmi ilyesmi.

arra nem gondoltál, hogy esetleg ideges, történt vele valami a munkája miatt? ha meg már itt tartunk a "besértődtem és otthagytam" egy olyan szép és fair módszer, ahol szépen megbeszélitek a problémákat?

néha nézz magadba is.

2011. jún. 28. 10:05
 8/40 anonim ***** válasza:
70%
Segítség!!!! Napietus megint tanácsokat ad!!!! Etus remélem olvastad már, valaki rólad is feltett egy kérdést? Érdemes a válaszokat végigolvasnod!
2011. jún. 28. 10:18
 9/40 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is fontos szempont hogy a jegy fél áron legyen, főleg ha ő fizeti. Ha már mindenképp eligérkeztél húgodnak, mond neki hogy következő vasárnap mész.
2011. jún. 28. 10:20
 10/40 anonim ***** válasza:
54%

Ezen a semmiségen fent akadtál? Úgy beszélsz, mintha még senki nem mondott volna egy csúnya szót sem neked idegességében. Ráadásul még bocsánatot is kért tőled, ami nem mellékes.

Minden kapcsolatban előfordulnak csúnya szavak, de ettől még nem bunkó és pszichopata a párod, aki később verni fog...úristen.... Nagyon szeret téged, nem vedd annyira magadra.

Érthető, hogy ideges volt, hiszen ő fizeti a jegyedet, nem mindegy neki sem, hogy mennyibe kerül.

2011. jún. 28. 10:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!