Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mondanál ilyen csúnyát a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondanál ilyen csúnyát a szerelmednek?

Figyelt kérdés

Barátommal több mint egy hónapja nem találkoztunk, nekem vizsgaidőszak volt/van, neki pedig külföldre kellett mennie,amit annyira nem bántam, legalább tudtam nyugodtan tanulni.

Úgy beszéltük meg,ha végzek megyek én is utána,2 hét nyaralás,sunshine...stb.majd együtt hazajövünk.

Én még csak csütörtökön végzek minden vizsgámmal,ezért az volt a terv,hogy jövő hét szerdán megyek, h kicsit a családommal is tudjak lenni, meg pihenjek.

Tegnap chat-eltünk és mondta,h jobb lenne vasárnap,mert akkor fele annyiba kerül a repjegy, meg már nagyon hiányzok is neki.(a jegyet ő veszi nekem,kettőnk közül ő dolgozik már,neki van keresete, az ő ötlete volt)

Mondtam,h de már megígértem kishugomnak is,h megnézem egy vasárnapi fellépését, meg tényleg nem akarom,h mikor végre 1 hónap után viszontlát,akk olyan nyúzott legyek.

sztem,ha kibírtunk ennyit,akkor 2-3 napon már semmi nem múlik.

Erre először kezdte,h kérlek, kérlek édesem...erre írtam,h bocsi de vasárnap tényleg nem jó.

Válasza:"Mi a f@szról beszélsz te?"

Élőben soha nem beszél így, volt már,h megbántott,de azért ilyen hangot még nem ütött meg.

nem válaszoltam, kiléptem, erre bűnbánóan felhívott,h ne haragudjak, de nagyon mérges lett, azért mondta.

Ígérte,h nem teszi többé...

de ezt már akkor sem lehet kitörölni...

nagyon bántó volt,h ilyet ír nekem most

mi lesz később,ha már kicsit múlik a love,néhány év, néhány gyerek után?

ha ellentmondok neki akk már meg is üt?

nagyon sokáig nem tudom elfelejteni a sértéseket, és ezt tudja

mégis ezt mondta/írta...

2011. jún. 28. 09:13
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
41%

Röviden és tömören: Te nagyon H&lye vagy, kedves kérdező.

Remélem segítettem -.-"

2011. jún. 28. 10:56
 12/40 anonim ***** válasza:
100%

Már bocs, de nem kéne így oltogatni a kérdezőt, meg hogy ezen mit háborodik fel. Akiknél megszokott hogy néha egymás fejéhez vagdosnak ilyen kifejezéseket, nyilván máshogy jön le egy ilyen helyzet.

Mi 3 éve vagyunk együtt a párommal, de sztem a "legdurvább" szó a mit mondtunk egymásnak a hülye volt, és azt is csak poénból. Nekem is rosszul esne, ha hirtelen ilyeneket mondana, mivel eddig nem így volt, és a kérdezővel is ez a helyzet. De ettől függetlenül azért elnézném neki, főleg ha bocsánatot is kér. Szóval kérdező, ne legyél ilyen kétségbeesett :)

Nekem meg amúgy az a furcsa amikor olvasom az ilyeneket hogy menj a f@szomba és stb... Én egyszerűen nem tudnám ezt mondani a páromnak. Meg nekem eléggé sántít az, hogy a káromkodás a temperamentumos emberek sajátja, hát...

22/L

2011. jún. 28. 11:27
 13/40 napietus ***** válasza:
46%
11:27-nek fiatal kora ellenére jó a meglátása és igaza van. jólnevelt ember SENKINEK nem mond ilyet, aki közel áll hozzá, aak pedig különösen nem. alapvető tisztelet...
2011. jún. 28. 11:32
 14/40 anonim ***** válasza:
36%
Etus! Akkor te is marhára jólnevelt lehetsz! Számtalan válaszodban ri.bancozod, kur.vázod a kérdezőt. Itt meg játszod nekünk az álszentet? Nem meglepő, h annyian utálnak itt!!! A korodra azért kíváncsi lennék!
2011. jún. 28. 11:43
 15/40 anonim ***** válasza:
Meg fogsz lepődni, de 29 éves :D
2011. jún. 28. 11:45
 16/40 napietus ***** válasza:

29 vagyok :) a kérdezőt egyenesben sosem krvázom le, max. annyit írok, hogy aki ígyésígy viselkedik, az az. de az általában úgy is van. attól meg nem megyek a Dunának, hogy pár gyk-függő nyomi mit gondol rólam.

és itt most egyébként sem rólam van szó, hanem egy lányról, aki kifogott egy bunkót, akinek a kedvessége igen hamar lekopott, amint valami nem úgy történt ahogy Móricka elképzelte...

2011. jún. 28. 11:45
 17/40 anonim ***** válasza:
Ennyi erővel minden egyes nőnek bunkó a párja, mert olyan férfi NEM LÉTEZIK, aki még soha egy darab csúnya szót sem mondott volna a párjának(akár viccből vagy meggondolatlanságból)!
2011. jún. 28. 11:48
 18/40 anonim ***** válasza:
És milyen ügyi vagy! Duplán is tudod osztani az észt!
2011. jún. 28. 11:48
 19/40 napietus ***** válasza:
ó, dehogynem létezik. vannak nem bunkó pasik is. de, mint írtam, neveltetés kérdése...
2011. jún. 28. 11:53
 20/40 anonim ***** válasza:
0%
Akármennyire is jól nevelt valaki, egyszer-kétszer nem tudja megállni senki sem, hogy ne adja ki magából a dolgokat.
2011. jún. 28. 11:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!