Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért beszél nekem arról, hogy ez a nő olyan jó, ilyen jó volt az exével stb?
Figyelt kérdés
2011. jún. 27. 11:02
1/6 anonim válasza:
Mert nem szeret, ráadásul bunkó is, úgyhogy te se szeresd.
3/6 anonim válasza:
mert nem szeret, még őt szereti, meg még hülye is.
4/6 tabaki válasza:
Bűntudatot akar kelteni benned, vagy akár meg akar alázni. Béna sutyerákok szokásos technikája az uralkodó helyzetük biztosítására. Meg kell tőle szabadulni, hadd mesélgessen a következőnek arról, hogy TE bezzeg...
Persze az sincs kizárva, hogy kommunikációképtelen, és ilyen bárgyú módon próbálja arra terelni a szót, hogy milyen viseletben találna téged még dögösebbnek / mit szeretne tőled a lepedőn -- de bocs, ez a nívó sem ígér hosszútávú kapcsolatot.
5/6 anonim válasza:
Exét szereti ebbe biztos vagyok:SS Én is mindig exemről besuélek hogy ilyen meg olyan aranyos volt még ha a pasimmal vagyok akkor is . Miért? mert még őt szeretem=/
6/6 anonim válasza:
Mert egy degenerált fasz, amit a "tegnap 12:41"-kor hozzászóló is leírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!