Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, hogy a lány akivel járni fogok szombaton órákat beszél az exével?
17 f vagyok és van egy lány ő 16 éves.
Szombaton sétálunk és mondom neki,hogy többet akarok mint barát.
Na most ennek a lánynak van egy 20 éves expasija de mikor együtt voltak akkor semmi nem volt köztük. Még smedve sem.
És ugyan csak msn-en beszélnek de zavar,hogy este 6 tól éjjel 1 ig beszélgetnek :S
És azt mondta a lány,hogy ne féljek,mert nem fog vele összejönni csak hát.. nem akarom,hogy a kezem közül vegye el :(
Mit tudok tenni ?
ha el tudja vinni, akkor hadd vigye, az ilyet nem érdemes "megtartani" se
ha nem tudja elvinni, akkor nincs miért aggódni
ha a lányt el tudja venni tőled, akkor tőle is el fogják, és pár év múlva a lányt úgy fogják hívni, hogy k*rva
én extra hűséges vagyok, de amikor a párom elakart tiltani a havernőmtől, hogy ne találkozzak vele egy teaházban akkor bizony átfutott az agyamon, hogy csak azért is elmegyek a haverlánnyal erre a félreérthető randi szagú találkára.. mert tiltja a párom.
aztán úrrá lett rajtam a papucs és nem tettem meg:)
a havernő megértette, hogy lemondtam a megbeszélt teázást és, hogy féltékeny a párom én meg nem akartam fölöslegesen problémát generálni.
azt még hozzátenném, hogy a havernőbe szerelmes voltam annó.. csak aztán pofára ejtett 2x és utána abba maradtunk, hogy legyünk haverok:)
szal talán picit jogos volt a para a páromtól:)
23/f
szal a válasz:
ismerd meg a csajod és bízz benne. kb ennyit tehetsz
tilthatod is az extől.. de visszafele sülhet el:)
te ismered a párod nem? ha túl tette magát totálisan a pasin akkor nem lesz gáz.
ehhez kell némi érzelmi intelligencia ami manapság luxusnak számít.. szal kezdj el aggódni:)
moszuke
nem a párja, olvasd el a kérdést mielőtt válaszolsz
hát de azt írja a keze közt van a csaj.. akkor járnak nem? vagy most mi van?:D
na jó.. késő van már nekem ehhez:D
a bizalom a kapcsolat egyik alap pillére.. bízzon a csajban és kész. nem kell ezt tovább ragozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!