16 éves lány vagyok, van egy 20 éves barátom. Szombaton megyünk egy rock bulira, és szeretné ha nem oda mennék, hanem inkább csinálnánk azt...Elveszítsem a szüzességem?
Erre nem tőlünk kell választ kapnod, de még tanácsot sem, csak annyiban, hogy védekezzetek, akármikor történik meg. Az időpontról nem nekünk kell döntenünk, hanem CSAK NEKED!
Én 7 hónapnyi együttlét után feküdtem le a barátommal.
Mit szeretnél csinálni, amire önigazolást kérsz tőlünk?
25/f
nem értem a szűzhártyás kommentelőt, itt nem a hártyáról van szó meg h miképp miszticizáljuk, hanem az első együttlétről, hogy egy fiúval lefekszik, ez tett, és mint ilyen különleges tett és nem miszticizálva van, hanem a tett súlyáról van szó.
kedves kérdező, akkor feküdjetek le, ha már ennél a lépcsőnél tartotok, ha már a petting terén gátlások nélkül, jól, szeretetből stb történik minden, ha még nem akkor vagy nem hozzád való a fiú, vagy még nem értetek össze.
most is megteheted, de amíg nem lesz egy olyan nap h hú de kívánom h az én Drágámmal... addig ne.
pfff már ne haragudj, nem vagyok szűz, csak a párommal volta/vagyok(4 éve)nem hiszem h emiatt nem tisztelnének!!sőt!volt egy csomó k*rva sz osztályunkban anno akik csokoloztak,sz*ptak, orba szájba...szüzek voltak,de senki sem tisztelte őket!!
A tisztelet nem szűzesség kérdése!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!