16 éves lány vagyok, van egy 20 éves barátom. Szombaton megyünk egy rock bulira, és szeretné ha nem oda mennék, hanem inkább csinálnánk azt...Elveszítsem a szüzességem?
Bocs, de szerintem igaza van annak, aki azt írta, hogy ha itt kérdezed meg, hogy elveszítsd-e a szüzességed, tényleg nem vagy még készen a dologra!
Csoda hogy egy 20 éves pasi kibírta idáig szex nélkül, ha most megteszed, tuti elhagy! Bocs kislány!
És ha nem fogja megbánni? Hmm?
Ezt honnan tudod, hogy meg fogja bánni?
Üdv kiscsaj,
Neked kell tudni mit akarsz.
Ha volt köztetek petting, ismered már, kívánod, akkor ha megteszed, nem leszel tőle sem kevesebb, sem több.
HA nem kívánod, nem akarod, ott a bugyidban nem jelez, hogy, HÉÉÉ vakargathatna, akkor ne tedd meg.
Én megtettem, élveztem, volt pár huncut még utána, majd csendben szakítottunk, oszt?
Ami a tiszteletet illeti, családanya vagyok, ha nem egy olyan pici közösségben élsz, ahol ha fingasz azt is kibeszélik, akkor ne aggódj te is oltár elé fogsz állni, ha szeretnél fehérben, fogsz kelleni a következőnek, a majdani férjednek is, a testeddel azt teszel amit te akarsz. És azt a kort kinőttük, amikor a nőnek szűznek kellett lennie a nászéjszakáig.
MINDENKÉPPEN csak akkor, ha valóban akarod, utána ha azon sírdogálsz, hogy megvolt, akkor sajnos így jártál.
Ellenben lassan el kell kezdened GONDOLKODNI azon, milyen is a szexuális kultúrád, mit vesz be a gyomrod stb, mert ha nem is most leszel túl az elsőn legalább legyen magadról fogalmad, és a pettingek alatt tanuld a férfi testet. Nehogy csalódj.
Sok sikert
köszönöm a hozzászólásokat:)
egyáltalán nem akarja rám erőltetni.... irtam is a kérdésben...és miér hagyna el?? nem minden pasi olyan..egyáltalán nem... nem tudom honnan vetted, és nem egy állat a pasim...
am tom h már nem ott élünk ahol a nászékszakán vagyok csak köteles elveszítenem..nem vagyok maradi...
és egy kis faluban élek, de erről tuti nem tudna senki... nem ajánlatos a magánéletembe kotorgálniuk...
várom még a válaszokat. előre is kösszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!