Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért beszél még mindig az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért beszél még mindig az exével?!

Figyelt kérdés
3 hónapja vagyunk együtt, de még mindig rendszeresen beszél az exbarátnőjével (aki egy másik pasiért hagyta el akivel még mindig együtt vannak), ráadásul olyan intim témákról, hogy a lánynak milyen nőgyógyászati problémája van vagy pl, hogy mennyire őszintén szerették egymást régen... Amikor mondtam neki, hogy engem ez zavar azt mondta ez butaság és alaptalanul vagyok féltékeny, meg hogy mindig a lány hívja/ír neki. Azt mondja szeret, akkor meg miért van szüksége "nosztalgiázni"?
2011. júl. 2. 17:10
 1/9 anonim ***** válasza:
24%

miért gond az, hogy még mindig jóban vannak?

ha szakítottak, valószínüleg okkal.

egy kapcsolat alapja a bizalom. ha nem bízol benne, akkor nincs értelme járnotok.

2011. júl. 2. 17:12
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem az a baj, hogy jóban vannak, hanem hogy miért kell ilyeneken témázni, hogy mennyire szerették egymást anno, amikor elvileg most engem szeret..?
2011. júl. 2. 17:17
 3/9 anonim ***** válasza:
28%

Mert ez egy esemény, ami megtörtént. Az elváltak is beszélnek erről, de múlt időben.

Nincs okod féltékenykedni.

2011. júl. 2. 17:23
 4/9 anonim ***** válasza:
74%

Nem akarlak megbántani, de jobb, ha tisztában vagy a tényekkel. Leírok 1 sztorit röviden. Barátnőm 2 év után szakított a pasijával. A szakítás után 4 hónappal barátnőm összejött egy másik fiúval, akivel hamar szakítottak, és barátnőm rájött, hogy még az exét szereti. Már akkor tudta, amikor még avval a másik sráccal járt. Na most, lehet, hogy ugyanígy van a barátod is. Nekem is van kapcsolatom, de nem vagyok még teljesen túl a volt barátomon, van, hogy írok neki, smsezgetünk, ilyesmik. Szóval nem vagyok neki teljesen közömbös, ő sem nekem, de azért nem fogok vele járni, mert nyomós oka volt a szakításunknak. Lehet, hogy az exbarátnő azért a barátodnak mondja el a nőgyógyászati problémáit, mert benne bízik meg, satöbbi. Az érzésekről való beszélgetés is természetes szerintem, tisztázzák a dolgokat. Egy kapcsolat alapja tényleg a bizalom, másfelől meg az őszinteség..Én komolyan leülnék beszélgetni a sráccal, hogy mi van, még az exét szereti? Őszintének kell lennetek egymással.

17/L

2011. júl. 2. 17:24
 5/9 anonim ***** válasza:
Mert néha jó visszagondolni, de az nem azt jelenti, hogy visszamenni is...
2011. júl. 2. 17:25
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Sok az optimista:) lehet, hogy amikor unatkozni fognak akkor újra össze fognak bújni és akkor kit fognak megkérdezni? Na szerintem ennyi. A bizalom alap, de vakság nem az.
2011. júl. 2. 17:48
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Ha továbbra is folytatni fogja, rákérdezek, hogy akkor most mi van, őt szereti még vagy engem. Nem akarok pótlék lenni.
2011. júl. 3. 09:18
 8/9 anonim válasza:
100%

Nekem is volt ilyen bajom a barátommal....aztán az érettségi után haragot érzetem..a volt barátomra haragudtam (fél évig jártunk ő volt azelső akit tényleg szerettem, akivel elvesztettem)hogy miért nem beszélünk. Bakker a múltam része TUDNIA kell mi van velem, és nekem is h mivan vele..h miért...csak..a múltam része..fontos volt anno nekem. :)

ennyi meg is értettem miért beszél olykor a barátom az exével..ugyan ezért...

De ez kicsit más mert egyikünk se jönne össze a régivel és mindkettőnknek ez az első szerelem..

engem inkább az aggaszt az esetedben, hogy tényleg miért nosztálgiáznak ilyen intimen...fura..de neked kell eldönteni h kibírod e ezt és bízol e benne....ha nem hát hagyd az egészet

2011. júl. 3. 22:11
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
5 évig voltam az exemmel, teljesen összenőttünk, mindenről tudtunk. Vége lett, mert már nem volt benne semmi, soha nem kezdeném újra, akármilyen jó is volt. Nem volt elég, nem éreztem annyit már a végén. A mostani barátom iránt pedig akkora szerelmet érzek, hogy szétrobban a szívem, mikor rágondolok, olyan vagyok, mint egy kamaszlány. Tökéletes nekem, imádom. De még beszélgetek néha az exszel, igen, arról is milyen szép volt régen, ha feljön, de mindenki tisztában vele, hogy az a múlt. Mivel már semmi sem titok számára, és egyben a legjobb barátom is volt, így én is megtudom vele osztani a dolgaimat. De hogy összejárjak vele, ahhoz nincs lelkiismeret, se kedv, se késztetés. Elmúlt. Bízz a párodban, ez a legjobb, amit tehetsz!
2011. júl. 30. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!