Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért beszél még mindig az exével?!
miért gond az, hogy még mindig jóban vannak?
ha szakítottak, valószínüleg okkal.
egy kapcsolat alapja a bizalom. ha nem bízol benne, akkor nincs értelme járnotok.
Mert ez egy esemény, ami megtörtént. Az elváltak is beszélnek erről, de múlt időben.
Nincs okod féltékenykedni.
Nem akarlak megbántani, de jobb, ha tisztában vagy a tényekkel. Leírok 1 sztorit röviden. Barátnőm 2 év után szakított a pasijával. A szakítás után 4 hónappal barátnőm összejött egy másik fiúval, akivel hamar szakítottak, és barátnőm rájött, hogy még az exét szereti. Már akkor tudta, amikor még avval a másik sráccal járt. Na most, lehet, hogy ugyanígy van a barátod is. Nekem is van kapcsolatom, de nem vagyok még teljesen túl a volt barátomon, van, hogy írok neki, smsezgetünk, ilyesmik. Szóval nem vagyok neki teljesen közömbös, ő sem nekem, de azért nem fogok vele járni, mert nyomós oka volt a szakításunknak. Lehet, hogy az exbarátnő azért a barátodnak mondja el a nőgyógyászati problémáit, mert benne bízik meg, satöbbi. Az érzésekről való beszélgetés is természetes szerintem, tisztázzák a dolgokat. Egy kapcsolat alapja tényleg a bizalom, másfelől meg az őszinteség..Én komolyan leülnék beszélgetni a sráccal, hogy mi van, még az exét szereti? Őszintének kell lennetek egymással.
17/L
Nekem is volt ilyen bajom a barátommal....aztán az érettségi után haragot érzetem..a volt barátomra haragudtam (fél évig jártunk ő volt azelső akit tényleg szerettem, akivel elvesztettem)hogy miért nem beszélünk. Bakker a múltam része TUDNIA kell mi van velem, és nekem is h mivan vele..h miért...csak..a múltam része..fontos volt anno nekem. :)
ennyi meg is értettem miért beszél olykor a barátom az exével..ugyan ezért...
De ez kicsit más mert egyikünk se jönne össze a régivel és mindkettőnknek ez az első szerelem..
engem inkább az aggaszt az esetedben, hogy tényleg miért nosztálgiáznak ilyen intimen...fura..de neked kell eldönteni h kibírod e ezt és bízol e benne....ha nem hát hagyd az egészet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!