Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon lapos a fenekem. Mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon lapos a fenekem. Mit tehetnék? Nagyon zava titeket?

Figyelt kérdés
2011. jún. 26. 22:53
 1/9 anonim ***** válasza:
34%
Majd kikerekedik ha tömik egy ideje.
2011. jún. 26. 22:56
 2/9 anonim ***** válasza:
19%
Ferikee adj egy ötöst XDDD
2011. jún. 26. 22:56
 3/9 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar...privibe kép?
2011. jún. 26. 22:57
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát tegyél ellene.. Egyébként keress egy kanos pasit, őt biztos nem fogja zavarni.
2011. jún. 26. 23:06
 5/9 anonim ***** válasza:

Én párom is deszka. Isten valamit meghagy, valamit elvesz, hiszen nem mindegy, hogy az eszedért vagy a fenekedért kellesz... bnőm az arcáért és a belső tulajdonságaiért szeretem.

17f

2011. jún. 26. 23:08
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát engem aztán nem zavar, de ha téged igen, akkor biciklizz meg kocogj. Az enyém is attól lett formás, mindenki másnak teljesen lapos a felmenőim közül. 23L
2011. jún. 26. 23:16
 7/9 anonim ***** válasza:

Engem speciel nem ... :-) Mivel nem látom és nem is igazán ismerjük egymást és valószínűleg közel sem fogok hozzá kerülni, mivel nő vagyok és (a mai liberális felfogás ellenére is) heteroszexuális. :-)

De ha leginkább arra lettél volna kíváncsi, hogy a pasit akit majd közel engedsz magadhoz akár érzelmileg, akár testi kapcsolatot alapul véve, akkor szerintem amíg Te nem tudod így elfogadni magad és így dögös és magabiztos nőként viselkedni az ágyban, addig ezt a pasik érezni fogják rajtad ... :-) Szerintem fogadd el úgy magad ahogyan vagy hiszen ha lapos a feneked, ha nem, ezt kaptad és ezzel kell élned. (persze tornával sok minden javítható) Hidd el, hogy nem ezen fognak múlni a "sikereid" ;)

2011. jún. 26. 23:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Szexel is kerekebb lesz. Dobj levelet.
2011. jún. 26. 23:17
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

én magamból indulok mint férfi. Ha a barátnőm lennél akkor a személyiségedért szeretnélek és a külsődnél is az arcod lenne az 1. helyen.

Viszont hülyeségnek tartom azt, hogy fogad el így magad. ugyanis ez nem olyan nagy dolog, edzéssel, tornázással, valóbban jobb lesz a feneked nagyobb és kerek, formás, ami önbizalmat is ad, azon kívül, hogy jobban fogsz kinézni és igen is ha nem fogadod el magadat így akkor csak jót teszel magadnak, a sport egészséges, és ez fontosabb is mint a kinézet

és végezetül sok lány el van keseredve a melle miatt, a fenék sokkal fontosabb mint a mell, ha 2média" nem is ezt közvetíti az emberek felé inkább fenék mint mell és azon könnyebb is javítani.

Érdekesség képen, mivel lapos a feneked, mekkora a melled?

2011. jún. 26. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!