Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fura k. érdése. M lenne,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fura k. érdése. M lenne, komoly választ várok. Miért van ez?

Figyelt kérdés

Lehet,hogy nem a legjobb helyen teszem fel a kérdést. Túl sok a komolytalan válaszadó,de gondoltam első szitának jó lesz itt érdeklődni.

Huh...Szóval.

Azt vettem észre,hogy rossz érzésem,bűntudatom,olyan kínos érzésem lesz ha a barátom a mellbimbómat izgatja.

Lehet,hogy csak beleképzelem,de lehet,hogy valami gyerekkori emlék (amire nem emlékszem)...valami negatív,valaki zaklathatott...

Tudom, nem kell mindig a legrosszabbra gondolni,de megfordult a fejemben a dolog...

Szerintetek?

2011. jún. 26. 11:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem vagy te gátlásos egy kicsit?
2011. jún. 26. 11:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem ha megfordult a fejedben, akkor lehet van benne valami, de én elégggé hiszek benne, hogy a tudatalattink erőteljesen működik és hatással van az életünkre. Az ilyen emlékeket amúgy a pszichoanalitikusok tudják felszínre hozni tudtommal, ha tudni akarod a dolgot. De persze lehet hogy tényleg nem kell a legrosszabbra gondolni, az emlék is lehet hogy nem lelkileg traumatikus, lehet akár fizikai sérüléssel kapcsolatos is egy kisebb baleset kapcsán, gondolom. Vagy simán mondd meg a srácnak, hogy ne csinálja, mert egyszerűen túl érzékeny.
2011. jún. 26. 11:32
 3/4 A kérdező kommentje:

nem vagyok gátlásos.

nem olyan nagyon erőteljes érzés,de igen,ez a tudatalattis dolog nekem is megfordult a fejemben.

köszönöm a válaszokat :)

2011. jún. 26. 11:39
 4/4 szamo77d ***** válasza:

Ha Te nem is, de a szüleid vagy közeli hozzátartozód nem

bigottan vallásos? Nézd, engem még a múlt rendszerben ne-

veltek és ilyen szemszögből soha nem merült fel, hogy ne csináljuk! Minket örökösen a nem kívánt terhesség bekövet-

kezésének veszélyével, a nemi betegségekkel riogattak!

Tehát akármit beszélnek a papok, a szerelem, a szex nem

bűn akkor sem, ha még házasság előtt történik! Ha valaki

ezzel jönne, engedd el a füled mellett a szövegét. Nem

vagy bűnös! Nekem az a véleményem, hogy a testünk azért

van, hogy élvezzük és nem azért, hogy szenvedjünk benne!

Akár a kielégületlenségtől is!

2011. jún. 26. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!