Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fura k. érdése. M lenne, komoly választ várok. Miért van ez?
Lehet,hogy nem a legjobb helyen teszem fel a kérdést. Túl sok a komolytalan válaszadó,de gondoltam első szitának jó lesz itt érdeklődni.
Huh...Szóval.
Azt vettem észre,hogy rossz érzésem,bűntudatom,olyan kínos érzésem lesz ha a barátom a mellbimbómat izgatja.
Lehet,hogy csak beleképzelem,de lehet,hogy valami gyerekkori emlék (amire nem emlékszem)...valami negatív,valaki zaklathatott...
Tudom, nem kell mindig a legrosszabbra gondolni,de megfordult a fejemben a dolog...
Szerintetek?
nem vagyok gátlásos.
nem olyan nagyon erőteljes érzés,de igen,ez a tudatalattis dolog nekem is megfordult a fejemben.
köszönöm a válaszokat :)
Ha Te nem is, de a szüleid vagy közeli hozzátartozód nem
bigottan vallásos? Nézd, engem még a múlt rendszerben ne-
veltek és ilyen szemszögből soha nem merült fel, hogy ne csináljuk! Minket örökösen a nem kívánt terhesség bekövet-
kezésének veszélyével, a nemi betegségekkel riogattak!
Tehát akármit beszélnek a papok, a szerelem, a szex nem
bűn akkor sem, ha még házasság előtt történik! Ha valaki
ezzel jönne, engedd el a füled mellett a szövegét. Nem
vagy bűnös! Nekem az a véleményem, hogy a testünk azért
van, hogy élvezzük és nem azért, hogy szenvedjünk benne!
Akár a kielégületlenségtől is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!