Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben kellene változtatnom? Ötletek? Komoly választ, kort és nemet is kérnék.22f
Figyelj öreg!
Biztos lesz! Gondolj bele, hogy mennyi ronda férfinak van jó nője!!
Én pl sok ilyennel találkoztam!
Ne érts félre, nem arra gondolok hogy te ronda vagy!
Csak kicsit változtass a szövegeden és a hozzáállásodon!
Nem fog senkit érdekelni a szemed! Esetleg az ilyen frigid, pénzéhes, idióta muffokat! De azokkal meg nem kell törődni!
Köszönöm, hogy megfogalmaztad a bennem már régóta érlelődő kérdést :) Szóval én is várom a válaszokat csatlakozva a kérdezőhöz mert pontosan ugyanez a problémám.
21l
Ha én 21 évesen 110 kilós 183 centis kerekesszékes benga állatként, egy 20 éves zöld szemű magas homlokú B-s kosarú 67 kilós szőkével vesztettem el - nem, nem hivatásos nénivel, és nem pénzért -, akkor neked igazán nem azzal kell törődnöd, hogy hogyan nézel ki.
Az hogy ki mennyire vonzó, elsősorban fejben dől el. Onnantól a beszélőke mindent megold!
25/F
Culumbo is talalt maganak feleseget,ne szarj be :) igaz soha senki se latta :D
bocs a poen miatt, most komolyan ha latjak rajtad ha ezek ellenere elfogadod magad tuti lesz olyan aki teged is elfogad
22 éves vagy csak, miért lenne baj, hogy nem vagy még elég érett? Én lány vagyok szintén 22 éves, és még van hova érnem:) A szemed miatti önbizalomhiányon csak te tudsz változtatni, nem akarok okoskodni, elvégre nekem nincsenek ilyen jellegű problémáim, úgyhogy nem tudom, milyen lehet.
Azt viszont tudom, hogy ha megismerkednék egy helyes fiúval, aki szimpatikus és érdekel, a legkevésbé sem zavarna, hogy nem lát az egyik szemére (ha páromról derült volna ez ki a legelején, hát, ugyanúgy belezúgtam volna. :)
A kisfiús alkat meg egyrészt még változhat, másrészt nagyon sok lánynak kifejezetten ez tetszik, úgyhogy fel a fejjel:)
22/L
Láttad a vak-randi című filmet?
Igaz te nem vagy vak de ebből szerintem sok ember tud tanulni még az is akinek nincs olyasmi problémája mint neked!
Szóval szerintem attól ,hogy gond van az egyik szemeddel attól ugyanannyi esélyed van ,mint másnak csak önbizalom kell és megfogod találni azt akit igazán szeretsz és ő is így érezz irántad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!