Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben kellene változtatnom? Ötletek? Komoly választ, kort és nemet is kérnék.22f
Szerintem te egy nagyon értékes ember vagy. Hidd el. Sajnállak, és őszintén szólva fogalmam sincs mit érezhetsz! Te is egy teljes értékű ember vagy, sőt!!! Szerintem sokkal normálisabb, mint az átlag korodbeli fiúk. Engem biztos nem zavarna, hogy nem látsz az egyik szemedre. Nagyon is örülnék, ha ismernék egy ilyen fiút mint te. Szép lány vagyok (sokak szerint) és gazdag. Ezért a fiúk terén nincs semmi problémám. Ismerkedhetnék kedvemre, de már nagyon elegem van, hogy minden fiú megjátsza magát, minél nagyobb valakinek akar látszani, emellett pedig szinte mind egy bunkó, aki csak felvágni szeretne velem a többiek előtt. És még csoda, hogy elegem van belőlük??? Hidd el, én nagyon örülnék egy ilyen srácnak,mint te,aki nem akarna csak kihasználni, és főleg ha az szeretne. Mert igazság szerint mondhatni mindenem megvan, de egyetlen igaz barátom/barátnőm sincs.Mind csak a pénz miatt barátkozik velem/ már amikor egyáltalán valaki barátkozik velem. A szüleim szint úgy, magasról leszarnak. Teletömnek pénzzel és szerintük ez elég. Egyáltalán nem foglalkoznak velem. Bocsi, hogy itt panaszkodok... :(
Ami meg a külsődet illeti, nincsen azzal semmi baj. Nekem valahogy mindig is a vékonyabb fiúk jöttek be, na meg a kisfiús arc... az idősebb fiúknál persze. A fiatalabbak meg nem is izgatnak, annyira hülyék!!! ( A 20 körüliek meg, akik érdekelnének mind a k**vákra hajtanak... szóval)Te meg ne aggódj, a fiúk később érnek meg... akármit is mondanak, max nem ismerik be.És amúgy meg mért lenne baj a vékony csukló? ;)
14/L
Szia!
Engem sem zavarna a szemed, nem ezen múlik egy kapcsolat hanem, hogy milyen ember vagy!:) Az írásod alapján kapásból szimpatikus vagy!:)
Ha tetszik valaki menj oda nyugodtan! Ha ez kifogás valakinek azért a lányért nem kár.
L/19
Jahh és nem baj ha gyerekes vagy:)) Hidd el a korodbeliek sem felnőttesebbek csak úgy tűnnek. Te legalább beismered ami szintén jó dolog.)
L/19 voltam
25f!
ne csüggedj!Szeretni ugy is lehet valakit hogy az nem szeret viszont és életed végéig leszsz egy pici sötét folt a szíveden :(
Én sem vagyok egy adonisz eddig 3 szor voltam szerelmes másképp abból 2 szeretett viszont engem ...utánuk mindig talpra kellett álnom és az élet folyik tovább...
A sok alkohol talán segít ha nemtudod a nőről lehúzni a bugyit akkor dumáld ki belőle!!!
Üdv!
Utólag olvasom a válaszokat!
Vannak még jó emberek!!!És ez a kevés is a gép elött ül és válaszokat ad Neked!Kár hogy kevés ilyen embert ismerek ebben a mai világban...
Szerintem a látás nem gázz, ha valaki szeret akkor ugy fog szeretni aki vagy és ahogy vagy...
Fel a fejjel!!!Sok ídőd van még hátra!!!Írj priviben itt a csajoknak!!!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!