Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baja? Komoly választ pls.
Van egy lány akivel kb egy hónapja ismertem meg.
Azóta minden nap beszélünk msn-n (elég sokat).
Azóta már találkoztunk és szintén nagyon jól elvoltunk ...utána kb 3 napig ugyan olyan volt mint régen de az utóbbi két napba nem ír rám mindig nekm kell ráírnom.
Am tegnap beszéltük meg hogy megint találkozunk .
Azt hiszem szerelmes vagyok ebbe a lányba de nem tudom mire vélni ezt a két napja tartó beszédingadozást .
tőle kérdezd meg.
és idő előtt ne legyél belé szerelmes.. előtte ismerd meg picit.. nem kell nagyon.. csak egy picit kérlek! ne a k*rva msn.. izéé mind1.
te tudod. tső
Hát haver, vannak ilyen lányok,ismertem én is egy pár ilyen hölgyet: elõször beszélgettünk aztán rá egy-két napra mintha nem is ismernénk egymást.
Próbálj vele jobban szóba elegyedni. Ha egy idõ után többször is ezt csinálja, akkor hagyd ott.
Hány éves a lány? (bocs h megkérdezem)
nem is várnám el ezt tőle és én írtam többször rá akkor is de néha ő is rám írt amikor én pl nem.
Am 16 éves a lány és nem msn-n ismertem meg találkoztunk már párszor de úgy hogy csak kettesbe abból még nemvolt sok ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!