Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Már kóstoltátok a saját...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már kóstoltátok a saját spermátokat?

Figyelt kérdés
és ha igen..akkor milyen volt???
2011. jún. 24. 16:51
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

Legjobb út ahhoz, hogy igazán őszintén elfogadd önmagad.

Azért van ennyi személyiségzavaros ember a földön, mert ostoba fenntartásai vannak, még saját magukkal szemben is. Amikor pedig mással kellene kapcsolatot teremteni, azzal már végképpen nem tudnak mit kezdeni. Hová jut a világ, ha a kisbaba pelenkázása közben erősebb lesz a hányinger és a büdös szagoktól az undor? Ha így volna, minden gyerek a kukában végezné.

2011. júl. 4. 13:07
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Csaj vagyok, az ananász storry kamu. Sós íze van.
2011. júl. 10. 23:12
 23/31 anonim ***** válasza:
37%
Hello amugy fiuk kicsit nem vagytok ti hülyék? lehet egyszer megkérdeznéma lányoktól hogy kom olyan? elvárják hogy én a sajtá spermáatkóstolgassam? okés hogy egyenjogúság de ez olyan hogy akkor én errem ondhatom azt is hogy ha ő hajlandó az enyéménhajlandó vagyok az övét na kvittek:D:D de ha muszály lenne megkóstolnám aspermám de igyértelmetlenül szerintem hülyeség max ha párom kérné akkor megteszem és kész 18/F
2011. júl. 10. 23:17
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

én barátom orálozás után megcsókolt, mikor még a számban volt a cucc...azt mondta, addig undorodott tőle, de kíváncsi volt, és így rá tudta venni magát. O.o

azóta néha szokta is ezt csinálni.

én meg kóstoltam már a p.ncinevdemet.

nemtom, minek kell idegenkedni tőle, mikor ez a sajátunk, ugyanúgy, mint a nyál pl.

és mégcsak nemis salakanyag, mint a sz.r, amitől az ember joggal undorodik....

de most jól le leszek pontozva, tom :D

2011. júl. 10. 23:37
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs olyan ferfi aki nem probalta :D

Az enyem eleg sos..

2011. júl. 11. 00:34
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

KAMUSOK!! Nagyon félősek vagytok bevallani, hogy kóstoltátok. Látszik a többség azt gondolja ezt gáz elmondani.

Pedig biztos vagyok benne, majdnem mindenki legalább 1x kóstolta kíváncsiságból.

A kérdésre válaszolva sós, savanyú, néha édes, ha érzékem nem csalt.

2011. júl. 11. 00:36
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

"max ha párom kérné akkor megteszem és kész 18/F"

Te ekkora papucs vagy? Nem hiszem el :DDD

2011. júl. 11. 00:42
 28/31 anonim ***** válasza:
86%
Elégé éhes voltam,de így este nem túl előnyös étkezni,szóval köszönöm elvettétek az étvágyamat.
2011. júl. 11. 00:47
 29/31 anonim ***** válasza:
64%
Én megkóstoltam és rá egy hétre a nyelvemből kinőtt pár sziámi iker klónom! azóta egymásnak verjük!
2011. júl. 11. 01:07
 30/31 anonim ***** válasza:

Egyszer megkóstoltam, nem volt semmi íze

21f

2011. júl. 11. 02:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!