Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már kóstoltátok a saját spermátokat?
Legjobb út ahhoz, hogy igazán őszintén elfogadd önmagad.
Azért van ennyi személyiségzavaros ember a földön, mert ostoba fenntartásai vannak, még saját magukkal szemben is. Amikor pedig mással kellene kapcsolatot teremteni, azzal már végképpen nem tudnak mit kezdeni. Hová jut a világ, ha a kisbaba pelenkázása közben erősebb lesz a hányinger és a büdös szagoktól az undor? Ha így volna, minden gyerek a kukában végezné.
én barátom orálozás után megcsókolt, mikor még a számban volt a cucc...azt mondta, addig undorodott tőle, de kíváncsi volt, és így rá tudta venni magát. O.o
azóta néha szokta is ezt csinálni.
én meg kóstoltam már a p.ncinevdemet.
nemtom, minek kell idegenkedni tőle, mikor ez a sajátunk, ugyanúgy, mint a nyál pl.
és mégcsak nemis salakanyag, mint a sz.r, amitől az ember joggal undorodik....
de most jól le leszek pontozva, tom :D
Szerintem nincs olyan ferfi aki nem probalta :D
Az enyem eleg sos..
KAMUSOK!! Nagyon félősek vagytok bevallani, hogy kóstoltátok. Látszik a többség azt gondolja ezt gáz elmondani.
Pedig biztos vagyok benne, majdnem mindenki legalább 1x kóstolta kíváncsiságból.
A kérdésre válaszolva sós, savanyú, néha édes, ha érzékem nem csalt.
"max ha párom kérné akkor megteszem és kész 18/F"
Te ekkora papucs vagy? Nem hiszem el :DDD
Egyszer megkóstoltam, nem volt semmi íze
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!