FIÚK ti kóstoltátok már meg a spermátokat?
Figyelt kérdés
2011. febr. 6. 12:08
1/11 anonim válasza:
nem, nem érdekel az íze. a kóstolás, az a csajok feladata:D
2/11 anonim válasza:
Egyszer mindenki volt tizenéves. Egyszer-egyszer kipróbáltam. Most már nem tudom magam rávenni.
3/11 anonim válasza:
Én nem lennék rá képes:D Persze érdekel meg minden, de ha olyan az íze, mint a szaga (illata), akkor inkább már mégsem..:)
De azt olvastam valamelyik oldalon, hogy manapság már lehet kapni olyan tablettákat, amik megízesítik a spermákat..:) Érdemes lenne egy ilyet kipróbálni.
4/11 anonim válasza:
simán
sör után kifejezetten jó ize van :)
de ott van a közismert ananászlé is
én nem viszolygok tőle, én termeltem, tele van proteinnel, nincs benne káros anyag, ez nem vizelet vagy széklet
6/11 anonim válasza:
Egyszer véletlenül lelőttem magam és a számba is ment. Nem kóstolgattam, kiköptem, de ettől még éreztem. Annyira nem volt gáz, legalábbis nem volt se keserű, se semmi különös. Olyan semmilyen volt.
20f
7/11 anonim válasza:
Igen, bár én is véletlen szembespriccolás alatt, amikor egy szexlapot néztem. Nem volt olyan borzalmas az íze.
9/11 anonim válasza:
Csaj vagyok. Ha nagyon kíváncsiak vagytok rá, akkor annak, amit én "kóstoltam" igazából néha olyan kicsit kesernyés íze van, de nem durván, viszont a taknyos állaga miatt kicsit a takony ízére asszociálok. (Nem eszem taknyot, csak amikor beteg vagy, akkor lerakódik, és mikor felköhögöd, akkor érezni az ízét... Grrr...) De amúgy mivel már hozzászoktam, nem vészes.
10/11 anonim válasza:
Én kóstoltam már, mikor szájba spricceltem magam(véletlen): kicsit kesernyés de na... tűrhető. Vmikor lehet megkóstolom akarattal!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!