Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » FIÚK ti kóstoltátok már meg a...

FIÚK ti kóstoltátok már meg a spermátokat?

Figyelt kérdés
2011. febr. 6. 12:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
5%
nem, nem érdekel az íze. a kóstolás, az a csajok feladata:D
2011. febr. 6. 12:12
 2/11 anonim ***** válasza:
Egyszer mindenki volt tizenéves. Egyszer-egyszer kipróbáltam. Most már nem tudom magam rávenni.
2011. febr. 6. 12:45
 3/11 anonim ***** válasza:

Én nem lennék rá képes:D Persze érdekel meg minden, de ha olyan az íze, mint a szaga (illata), akkor inkább már mégsem..:)

De azt olvastam valamelyik oldalon, hogy manapság már lehet kapni olyan tablettákat, amik megízesítik a spermákat..:) Érdemes lenne egy ilyet kipróbálni.

2011. febr. 6. 16:08
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

simán

sör után kifejezetten jó ize van :)

de ott van a közismert ananászlé is

én nem viszolygok tőle, én termeltem, tele van proteinnel, nincs benne káros anyag, ez nem vizelet vagy széklet

2011. febr. 7. 01:32
 5/11 anonim válasza:
Jó kérdés. Még nem
2011. febr. 7. 19:08
 6/11 anonim ***** válasza:

Egyszer véletlenül lelőttem magam és a számba is ment. Nem kóstolgattam, kiköptem, de ettől még éreztem. Annyira nem volt gáz, legalábbis nem volt se keserű, se semmi különös. Olyan semmilyen volt.

20f

2011. febr. 7. 20:05
 7/11 anonim ***** válasza:
Igen, bár én is véletlen szembespriccolás alatt, amikor egy szexlapot néztem. Nem volt olyan borzalmas az íze.
2011. febr. 9. 19:34
 8/11 anonim válasza:
64%
Nem.De másét már igen :)
2011. febr. 13. 14:36
 9/11 anonim ***** válasza:
Csaj vagyok. Ha nagyon kíváncsiak vagytok rá, akkor annak, amit én "kóstoltam" igazából néha olyan kicsit kesernyés íze van, de nem durván, viszont a taknyos állaga miatt kicsit a takony ízére asszociálok. (Nem eszem taknyot, csak amikor beteg vagy, akkor lerakódik, és mikor felköhögöd, akkor érezni az ízét... Grrr...) De amúgy mivel már hozzászoktam, nem vészes.
2011. febr. 14. 11:19
 10/11 anonim ***** válasza:
Én kóstoltam már, mikor szájba spricceltem magam(véletlen): kicsit kesernyés de na... tűrhető. Vmikor lehet megkóstolom akarattal!
2011. márc. 6. 13:20
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!