Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már kóstoltátok a saját spermátokat?
Figyelt kérdés
és ha igen..akkor milyen volt???2011. jún. 24. 16:51
11/31 anonim válasza:
Kóstoltam. Finom, olyan picit édeskés. Ananászlé fogyasztásával állítólag sokat lehet édesíteni az ondód ízén.
12/31 anonim válasza:
Nem tudom, milyen ,de ha már annyian írtak sokféle ízt, eszembe jut ,olvastam valahol: a sperma íze alapvetően olyan lesz, amilyen ételt közvetlenül előtte elfogyasztottak (ha édeset, édes, ha savanyút, akkor savanyú...) ; ha órákkal előtte volt az utolsó étkezés, arról nem szól a fáma. :)) Nem én leszek az ,aki le fogja tesztelni. :))
13/31 anonim válasza:
Nem tudom, hogy vagytok vele, én azt látom, hogy valahogy mindenki idegenkedik tőle, pedig szerintem legalább egyszer mindenkinek meg kell kóstolnia a sajátját, legalábbis aki elvárja, hogy a barátnője is megtegye:D Mégiscsak tudjuk meg, hogy mit várunk el a lánytól.
14/31 anonim válasza:
Egy igazi férfi nem csak a saját spermáját kóstolja meg rendszeresen, hanem élvezettel fogyasztja barátai és ismerősei termését is.
16/31 A kérdező kommentje:
Én nem kóstoltam még,mikor recskázok közben szeretném,de mikor elélvezek,már nincs undorom bekapni a saját spermámat,mit tegyek?
2011. jún. 29. 16:03
17/31 anonim válasza:
Vegyél fel gyertyaállást, és verd a szádba ;) Biztos siker.
18/31 A kérdező kommentje:
Kösz,megpróbálom
2011. jún. 29. 16:35
19/31 anonim válasza:
"Én nem kóstoltam még,mikor recskázok közben szeretném,de mikor elélvezek,már nincs undorom bekapni a saját spermámat,mit tegyek?"
Nekem ugyanez van. Arra gondoltam, hogy egyszer otthagyom a hasamon, aztán megkóstolom, amikor újratöltődik.
20/31 anonim válasza:
Verjétek a szátokba, és akkor tényleg leküzditek a kezdeti nehézségeket ;) Fura lesz, először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!