Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már kóstoltátok a saját spermátokat?
Figyelt kérdés
és ha igen..akkor milyen volt???2011. jún. 24. 16:51
1/31 anonim válasza:
aha nagyon finom volt, úgy felizgultam rá hogy mégegyszer elélveztem...-.-
4/31 anonim válasza:
Csülkös pacal íze volt, metéltem hozzá egy kis hagymát is.
5/31 anonim válasza:
Kisütöttem rántottának, úgy egész jó.
6/31 anonim válasza:
én kóstoltam nem 1 szer már 16/F
7/31 anonim válasza:
Megeszem reggelire! Jó kis fehérje a nap indulásához!
8/31 anonim válasza:
▄██████████████▄▐█▄▄▄▄█▌
██████▌▄▌▄▐▐▌███▌▀▀██▀▀
████▄█▌▄▌▄▐▐▌▀███▄▄█▌
▄▄▄▄▄██████████████▀
9/31 anonim válasza:
Ez természetes.
A jó szex végén sokszor úgy fejezzük be, hogy van még néhány perc orális, csak úgy levezetésképpen. Ha már a lényeg a punciba ment, a lassan kifolyó anyagot megízleljük. A barátnőm pedig soha nem hagy egy cseppet sem veszendőbe menni. Az élmény csodálatos, azért majdnem minden nap így csináljuk.
Gyerekként sokszor megkóstoltam az anyagot, mert igazán csak így lehet jól megszeretni az igazi önmegvalósító orális élvezeteket.
Remélem, ezt a választ vártad. gyakorold minden nap, megéri. Sok sikert és kellemes élvezeteket!
10/31 anonim válasza:
Egyszer igen, kíváncsiságból. Nagyon nehéz volt rávenni magam... kesernyés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!