Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Medig lehet el vetetni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Medig lehet el vetetni?

Figyelt kérdés
2011. jún. 23. 18:17
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 napietus ***** válasza:
márpedig altatnak. kérdezd meg az orvos ismerősödet, és ne külföldi videóknak higgy, a kérdezőt a magyar viszonyok érdeklik. én 3 abortuszossal voltam egy szobába, közülük csak egynek volt gyereke, indhármukat altatták (emlékszem, mert az egyik lánynak amiatt halasztották a műtétjét, mert nem ért még oda az aneszteziológus, és akkor beszélgettünk erről)
2011. jún. 23. 19:37
 62/68 anonim ***** válasza:

Remélem nem vagy az...

Drukkolok.

2011. jún. 23. 19:45
 63/68 anonim ***** válasza:
34%

A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:32

hát akkor kívánom neked hogy kényszerítsenek valamire amit nem akarsz 9 hónapon keresztül (nem feltétlen terhesség)..és majd utána újból megkérdezném a véleményed..

2011. jún. 23. 19:53
 64/68 anonim válasza:
0%
Én azt írtam drága kedves kommentáló sorstársam, hogy tudok mutatni egy videót, amin látszik minden. Ennek semmi köze sincs az érzéstelenítéshez vagy az altatáshoz, maga a folyamat látszik. És azt sem írtam, hogy a videó külföldi lenne, szóval előbb kérlek olvasd el alaposabban, amit ír az ember. És nem kell megkérdeznem újra az orvos ismerősömet, mert már egyszer elmondta. Én így tudom, Te másképp. Ennyi.
2011. jún. 23. 20:27
 65/68 anonim ***** válasza:
52%

A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:53

Jajj, menj már aludni!!

Úgy vergődsz, mint aki "végigszendvedett" 10 terhességet, meg mekkora csapás egy gyerek.

Szerintem köttesd el magad időben.

Imádtam terhes lenni, és én nagyon sajnálom, hogy mi már nem tervezünk több babát, mert a harmadik terhességet is élvezném.

Semmi kínszenvedésről szó nem volt.

Te nem vagy nő.

Lehet, hogy ülve pisilsz, menstruálsz, melled van, de nem vagy nő.

2011. jún. 23. 21:04
 66/68 anonim ***** válasza:
41%
Csatlakozom az előttem szólóhoz: én most vagyok kismama és imádok az lenni és imádom a pocakom és imádom a babám! És örülök, hogy olyan szerencsés vagyok, hogy ezt a csodát átélhetem. A kínszenvedés legkisebb fokát sem élem át. Igaz dagad egy kissé a lábam, igaz kényelmetlen aludni, igaz ég a gyomrom néha, de kit érdekel. Ez semmi ahhoz képest, hogy nemsokára lesz egy kislányom. Ja és ha a te anyukád is úgy gondolkozik mint te akkor most nem is lennél. Ez eszedbe jutott? Felelős vagy, ha már megcsináltad. A te felelősséged és nagyon gondold át, mert nem a terhesség a kín, hanem az abortusz utáni üresség, lelkiismeret furdalás! GONDOLD MEG!!!
2011. jún. 24. 08:15
 67/68 anonim válasza:
53%
Arról nem is beszélve, hogy egy abortusz után a meddőség esélye is jelentősen megnő...
2011. jún. 24. 19:46
 68/68 anonim ***** válasza:
ne veszekedjetek már! ha nem akar gyereket, akkor nem akar! a nemi élet felelősséggel jár, ha abortusz a vége, az is az ő döntése.. meg amugy, nem is való mindenki anyának, minden ember más.. ezen nem kell veszekedni..
2011. jún. 25. 15:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!