Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Medig lehet el vetetni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Medig lehet el vetetni?

Figyelt kérdés
2011. jún. 23. 18:17
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 anonim ***** válasza:

Figyelj, még azt se tudod biztosan, hogy terhes vagy-e, most akkor mit problémázol azon, hogy milyen a műtét vagy altatnak-e közben?! MENJ EL ORVOSHOZ!! A nőgyógyász megállapítja, hogy terhes vagy-e, és sokkal pontosabb válaszokat tud neked adni, MIUTÁN megállapította a terhességet. Ne minket kérdezgess ilyen műtéti részletekről, könyörgöm, hanem MENJ EL A NŐGYÓGYÁSZODHOZ! Ahelyett, hogy a gép előtt ülsz és azon rágod magad, hogy vajon elaltatnak-e abortusz alatt, vagy sem, inkább menj el a gyógyszertárba, vagy a Rossmannba, és vegyél magadnak egy terhességi tesztet! Még az is biztosabbat tudna neked mondani, mint mi látatlanul...

20/L

2011. jún. 23. 18:44
 52/68 A kérdező kommentje:
mindent köszönök :) csak még egy ha 4. én volt a sex hogy kérjem ki a testet mit mondjak és ha csak úgy oda megyek és kérek egyet kiadják nem kell hozzá valami ??
2011. jún. 23. 18:44
 53/68 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell hozzá semmi. Bemész a gyógyszertárba, a DM-be vagy a Rossmannba, és veszel egyet. Adni fognak.

20/L

2011. jún. 23. 18:46
 54/68 anonim ***** válasza:
Te hány éves? 15?
 55/68 A kérdező kommentje:
de milyet vegyek ha 4. én volt az esett ?
 56/68 A kérdező kommentje:
18
2011. jún. 23. 18:47
 57/68 anonim ***** válasza:

Kérd ki a patikus segítségét, ha nem tudod eldönteni. Több félét is lehet kapni, én nem tudom, hogy melyik megbízhatóbb és melyik kevésbé, de a gyógyszertárban tudni fogják.

20/L

2011. jún. 23. 18:48
 58/68 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha te tényleg 18 vagy és ilyen hülye kérdéseket teszel fel, akkor megeszem a kalapom. Ennél még a 15-16 évesek is tájékozottabbak. DE azért szexelni van eszed.
2011. jún. 23. 18:55
 59/68 anonim ***** válasza:
79%

Ne aggódj,

csak az első 18 év lesz nagyon nehéz!

2011. jún. 23. 19:27
 60/68 anonim válasza:
78%
Nem tudom, hogy az előttem szólók, miből gondolják, hogy altatásban végzik el a beavatkozást, mert tudtommal (van orvos ismerősöm), ha még az "alany" nem szült korábban, nem altatnak, csak érzéstelenítenek... Ha gondolod egy videót is tudok neked mutatni, amiben minden egyes mozzanat látszik. Szerintem elég elrettentő. Abban viszont igazuk van a többieknek, hogy elsősorban meg kéne bizonyosodni a terhességről és utána pedig lehetséges megoldásokat keresni.
2011. jún. 23. 19:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!