Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Medig lehet el vetetni?
Figyelt kérdés
2011. jún. 23. 18:17
31/68 anonim válasza:
ha nem tudod hogy terhes vagy-e miért nem csinálsz egy tesztet vagy menj el a nőgyógyászhoz és ha terhes vagy és nem szeretnéd megtartani akkor minél előbb vetesd el. ne húzd az időt ha úgyis az lesz a vége hogy elveteted.
32/68 napietus válasza:
van, de az csak nagyon az elején alkalmazzák. ha 10 hetes vagy, akkor vákuumos eljárás lesz. először a nőgyógyászhoz mész, megállapítja a terhességet, utána védőnőhöz kell menned, ad szakvéleményt, és utána kapsz kórházba beutalót. azt hiszem 30 eFt-ot kell fizetni, erről csekket kapsz. előző nap tágítót tesznek fel, erős menstruációhoz hasonló görcseid lesznek, aztán műtét, másnap hazamész.
én 2 éve voltam abortuszosokkal egy szobában, mikor elvetéltem, akkor így mondták, hogy ez a rendje.
egyébként mindenképp legyen saját orvosod, akiknek nem volt, azokkal bunkóztak még az ápolók meg a beteghordók is, de pl. az én dokim betegeivel nem mertek.
33/68 anonim válasza:
Vegyél egy terhességi tesztet!
34/68 anonim válasza:
engem inkabb mondjanak gyilkosnak, mint h emiatt ne tudjam befejezni az egyetemet, aztan meg minimálbérért gürcöljek..
35/68 A kérdező kommentje:
hát az jutott elsőnek eszembe hogy kimosom hogy menjen ki belőlem
2011. jún. 23. 18:33
38/68 anonim válasza:
mire te elértél a fürdőbe, ők már régen uton voltak..... de ha nem is biztos h terhes vagy, akkor miért nem mész orvoshoz?
39/68 anonim válasza:
igaza van az előttem szólónak 72 órás kellett volna így ha esertelgterhes lennél akkor azzal megodható lett volna
40/68 napietus válasza:
ja, ha azt se tudod, terhes vagy-e, akkor vegyél tesztet. egyébként létezik olyan, hogy esemény utáni, újat mondok? voltál már egyáltalán nőgyógyásznál, kisasszony, hamár nemi életet élsz???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!