Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Ha egy filmezős, jól...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha egy filmezős, jól sikerült estén nincs szex is akkor miért nincs több randi?

Figyelt kérdés
2011. jún. 23. 17:28
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
22 vagyok
2011. jún. 23. 18:00
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező ez hülyeség... mi az hogy kipróbálom. Most komolyan még nem is ismerem szinte 1 randi után, lesz egy feszültségekkel teli szex, annak nincs értelme. Kell bizonyos idő összeszokni, hogy az első alkalom mesés legyen, a körülményekhez képest (bennem lenne egyfajta teljesítménykényszer).
2011. jún. 23. 18:04
 13/19 A kérdező kommentje:
Ezt nem én gondolom így! A 20- 30 éves korosztályból már nem egy férfitől hallottam.
2011. jún. 23. 18:07
 14/19 anonim ***** válasza:

Már az elv is baromság. Most egy csaj akit először látok mivel fog lenyűgözni szex terén? Szétdobja a lábait? Egy szex attól jó, hogy bennsőséges, gátlások nélküli.

Meglepő, hogy 22 éves vagy. Ezek a problémák általában a 19 év alatti korosztályt érintik.

Amúgy szívesen megismernélek, csak nincs pofám ilyen GYIK-hez hasonló helyeken ráhajtani valakire mert elég snassz. De maradjunk annyiban ha van kedved beszélgethetünk privátban akár a témáról, akár kötetlenül bármiről. Attól biztos nem kell tartanod, hogy nekiállok erőszakoskodni meg nyomulni XD

2011. jún. 23. 18:12
 15/19 JulesM111 ***** válasza:
Zordan, csak nem meg akarod dugni a kérdezőt? :) Előnyben vagy, ha ügyesen kivársz 2-3-4 randit mehet.. xD
2011. jún. 23. 18:16
 16/19 anonim ***** válasza:
Igen tudom hogy ilyen szaga van a dolognak és nem ítéllek el a feltételezésért ^^ Tagadni hiába próbálnám úgyhogy inkább együtt nevetek veled :D
2011. jún. 23. 18:18
 17/19 JulesM111 ***** válasza:

Kedves kérdező, azt hiszem megérdemelsz egy nomális választ tőlem, mert az első hozzászólásom csak a mindennapi kötelező trokollkodásom végett volt.

Van ilyen, amit te tapasztalsz, ezen nincs mit szépíteni. Ha te tényleg a szerelmet keresed, akkor ne foglalkozz ezzel, az a pasi is aki "cserben" hagyott, nem hozzád való.

Néha mi pasik csak szexet akarunk, de ezt valahogy elfelejtük egyértelműen a lány tudtára adni, és véletlenül normálisan viselkedünk a randi alatt, majd másnap fel sem hívjuk a lányt egy újabb randira, mert nem volt szex, holott eszünkbe sem jut, hogy mi erre utaltunk volna, hogy ezt szeretnénk. Lányok, nem tudjátok kitalálni a gondolatainkat.

2011. jún. 23. 18:38
 18/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!

Lehet, hogy ez a téma a 19 év alattiaknál menő, de látod van, akinél később is és hidd el nem én vagyok az egyetlen. Akikkel történt az eset, amiről a kérdést írtam, őket természetesen már ismertem előtte, de nem jártunk. Idegenek nem megyek fel a lakására ill. hívok meg. Ebből következik, hogy a 2- 3 alkalom lehet, kevés lesz...

Zordan86 igazán kedves vagy, hogy ismerkedni szeretnél, de én ilyen helyeken nem szoktam.

2011. jún. 23. 18:56
 19/19 anonim ***** válasza:
Bocs kedves kérdező,de te nagyon mellékvágányon vagy.. vagy jól megszopattak barátaid :D Nem arra gondoltak véletlenül,hogy szextől számít a kapcsolat?Mert az így van.Az első szextől számít kapcsolatnak a kapcsolat.Ez persze nem jelenti hogy első randin kötelező dugni.Az,hogy azóta nem keres,azt jelenti csak felhúzott volna,nemjött össze,továbbállt.Bunkót fogtál ki.
2011. jún. 24. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!