Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha egy filmezős, jól sikerült estén nincs szex is akkor miért nincs több randi?
Már az elv is baromság. Most egy csaj akit először látok mivel fog lenyűgözni szex terén? Szétdobja a lábait? Egy szex attól jó, hogy bennsőséges, gátlások nélküli.
Meglepő, hogy 22 éves vagy. Ezek a problémák általában a 19 év alatti korosztályt érintik.
Amúgy szívesen megismernélek, csak nincs pofám ilyen GYIK-hez hasonló helyeken ráhajtani valakire mert elég snassz. De maradjunk annyiban ha van kedved beszélgethetünk privátban akár a témáról, akár kötetlenül bármiről. Attól biztos nem kell tartanod, hogy nekiállok erőszakoskodni meg nyomulni XD
Kedves kérdező, azt hiszem megérdemelsz egy nomális választ tőlem, mert az első hozzászólásom csak a mindennapi kötelező trokollkodásom végett volt.
Van ilyen, amit te tapasztalsz, ezen nincs mit szépíteni. Ha te tényleg a szerelmet keresed, akkor ne foglalkozz ezzel, az a pasi is aki "cserben" hagyott, nem hozzád való.
Néha mi pasik csak szexet akarunk, de ezt valahogy elfelejtük egyértelműen a lány tudtára adni, és véletlenül normálisan viselkedünk a randi alatt, majd másnap fel sem hívjuk a lányt egy újabb randira, mert nem volt szex, holott eszünkbe sem jut, hogy mi erre utaltunk volna, hogy ezt szeretnénk. Lányok, nem tudjátok kitalálni a gondolatainkat.
Köszönöm a válaszaitokat!
Lehet, hogy ez a téma a 19 év alattiaknál menő, de látod van, akinél később is és hidd el nem én vagyok az egyetlen. Akikkel történt az eset, amiről a kérdést írtam, őket természetesen már ismertem előtte, de nem jártunk. Idegenek nem megyek fel a lakására ill. hívok meg. Ebből következik, hogy a 2- 3 alkalom lehet, kevés lesz...
Zordan86 igazán kedves vagy, hogy ismerkedni szeretnél, de én ilyen helyeken nem szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!