Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha egy filmezős, jól sikerült estén nincs szex is akkor miért nincs több randi?
Figyelt kérdés
2011. jún. 23. 17:28
2/19 anonim válasza:
Valószínűleg azért, mert csak szexre ment ki a játék.
3/19 A kérdező kommentje:
Mert általában nincs? :)
2011. jún. 23. 17:33
4/19 anonim válasza:
Nekem első randin eszembe se jutna a szex. Többre értékelek egy kanapén összebújást... Annál jobban esik majd a szex később.
5/19 A kérdező kommentje:
Sajnos nem mindenki van ezzel így...
2011. jún. 23. 17:41
6/19 anonim válasza:
Szívás, miért idiótákkal randizol. Randizz velem. Ja bocs nem vagyok liliomtipró.
7/19 A kérdező kommentje:
Ja bocs, ahhoz nem vagyok elég fiatal :)
2011. jún. 23. 17:46
8/19 JulesM111 válasza:
Héé, ha jól sikerült a randi, akkor va nszex is :) Itt csak Te hiszed, hogy jó volt a randi... Dugni kell, ha azt akarod, hogy a pasik 2. randit is összehozzanak veled.
10/19 A kérdező kommentje:
17:53 Igazából erre a válaszra vártam. Sok pasitól hallottam mostanában, hogy naivak azok a lányok, akik azt hiszik, hogy vki szex nélkül komoly kapcsolatot akar velük, mert szerintük manapság már úgy megy, hogy kipróbálják milyen vele az ágyban és, ha jó akkor lesz komoly kapcsolat.
2011. jún. 23. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!