Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit gondol, randi után szex?
Figyelt kérdés
30éves vagyok találkoztam egy 35éves pasival,elötte persze itt a neten ismerkedtünk kb.1,5hónapig beszélgettünk,aztán jött a randi.Nem volt semmi gond szimpatikusak voltunk egymásnak hazavitt kocsival elcsattant egy csók,persze mivel nagyon régóta kb.6hónapja nem voltam pasival kissé hevesnek sikeredett a csók a részemről amire ő megkérdezte,megakarta fogni a mellem...,de nem engettem hazavitt végül is nem nyomult!Beszélegettünk utána továbbra is itt a neten,és kiderült a házassága a rossz házasélet miatt is lett vége,amivel ugy fajult a dolog megcsalta a nejét elváltak!Ő elmondta nem igér velem semmit majd ami alakul de nem néz csak alkalminak,de neki lényeg az hogy ki milyen az ágyban mert ha nem passzol a dolog nincs értelme,az utána többi dolok csak utána jönn alakul!Végül is egyenes sok házasság ment igy tönkre...,őszinte!Aztán nekem tetszik egész héten minden bajom volt gondolkodtam szexhiányom is volt érthető 6hónap után,attól függetlenül hogy normális kapcsira vágyom,jött a tali megtörtént a dolog,ezek szerint jó volt velem...,ez 2napja volt majd kiderül mi alakul!Nem szeretnék szerető példa lenni,van lelki világom is,de az ilyen hirtelen dolognak többnyire ritkán látok esélyt hogy igazán mint ember is közelebb is megakar ismerni...Most kicsit lelkizek!2011. máj. 22. 20:47
1/8 anonim válasza:
Én az ilyen pasiktól menekülnek.... És ha lebetegszel és mondjuk hónapokig nem lehet szexelni, akkor elmenekül, meg megcsal? Az ilyen felszínes alakokkal, nem éri meg komoly kapcsolatot kialakítani, ha neki 35 évesen ez a legfontosabb, hát nem lehet valami érzelmes ember.
A másik meg, aki képes a párját megcsalni, az nem is tiszteli eléggé. Ez a férfi úgy jellemhibás ahogy van, ez az előbb szex és utána majd meglátjuk mi lesz duma, arra, hogy minél könnyebben kiléphessen, ha úgy gondolja. Figyelj te tudod, de ha 30 évesen komoly kapcsolatot szeretnél, és esetleg családot, szerintem kerüld az ilyen pasikat!
24/N
4/8 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom a pasi azt mondta /egyébként 13évig volt nős/hogy 1hónapban egyszer és mindig csak ágyban kötelezően este,7évig oké volt aztán már nem és mivel pasi kevés neki ez,meg nem beszélgettek egymással mi a probléma,igy mellette 3évig keresztül egy idősebb nővel megcsalja,aki belevitte minden jóba közben a feleség is megcsalja elválnak utána 6hónap után megprobálják a voltal és csak 6hónapig müködik!Nem tudom,nagy igényű pali,ő azt mondta őszinte egyenes ez igaz,ha valakivel müködik a dolog akkor későbbiekben nincs probléma,akkor miért nézzen másfelé,ha ezt megkapja mástól!Ő azt mondta mának él mert nem tudja mitörténik a holnapnak,ezért nem tervez előre!De én nő vagyok vágyok a kedvességre figyelmességre,nem csak a vad meg mittudom én szexre,attól függetlenül ha nekem is vannak vágyaim!
2011. máj. 22. 21:22
5/8 anonim válasza:
Nekem nem jönne be a pasi attitűdje.35 évesen is a szex körül forog a világa?Nekem ez jött le a sztoriból,valahogy szánalmas az a szöveg,hogy sz*r volt a szex az előző házasságában és ezért megcsalta a hölgyet...Előbb kell elválni,aztán mással szexelni:S nekem ez nem jött be.30 éves vagy,vagy vársz amíg alakul,vagy találsz újat,neked kell döntened.
6/8 anonim válasza:
Nőj fel!
Csak a szex számít meg a lóvé.
Ha van mindkettőből elég akkor az = boldogság.
29F
7/8 anonim válasza:
Első vagyok: aha őszinte és egyenes a pasi, ezért csalta meg a nejét a háta mögött, kicsit ellentmondásos. Gondolom házasság előtt is szexelt a nejével, ismerte annak a szokásait ennek tudatában vette el... Én az ilyen dumákat, mint amit mond nem venném be.
8/8 A kérdező kommentje:
Hát ja 7évig nem volt gond csak utána a házasságában?!Akkor miért is vette feleségül?Duma duma való igaz észbe kaptam,volt egy jó éjszakám aztán kész,ahogy ő én is kihasználtam,....
2011. máj. 23. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!