Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pihésebb női alkar és Csiklómé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pihésebb női alkar és Csiklóméret/puncifajta között milyen összefüggés van?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tehát a kérdés adott! Egy picit pihésebb karú lánynak vagy nőnek valószínüsíthető, hogy egy bizonyos csoportba tartozik a puncija? (mondjuk sakátás, babapunci, hamburger punci, cicanyelv stb).

Ezzel nem azt akarom, hogy törvényszerűséget állítsunk fel, csak kíváncsi vagyok. Mondjuk abból indulok ki, hogy azoknak a csajoknak, akiknek picit szőrösebb az alkarjuk, nyilván több bennük egy bizonyos hormon, ami még mást is okoz: esetleg az átlagtól nagyobb csiklót.

Tehát a kérdés inkább a szőrösebb karú, és nagyobb csiklóval rendelkező lányokhoz szól: mennyire van összefüggés..? Kinek van picivel több szőr az alkarján, és mekkora a csiklójuk, illetve fordítva: a nagyobb csiklójú lányoktól , nőktől kérdezem, hogy mennyire szőrös az alkarjuk.

Nemet, és kort is írjatok kérlek, és az alkarotokról 1-1 fényképet is nagyon megköszönnék, akár priviben is. Nagyon kíváncsi vagyok.

Baromkodó férfiakra és szidkozódó nőkre nem vagyok kíváncsi. Köszönöm :))

2011. jún. 22. 15:48
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:

Ad1: a szőrtüszők nem a bőraljában, hanem az irhában vannak. A bőraljában rekeszes zsírréteg található.

Ad2: az aldoszteron, noha szteroid/mineralkortikoid, de hatása a vesékre van - Na, K, Cl.

Ad3: egyedüli, elméleti összefüggés nagyon erős tesztoszteron-túltengés esetén lehet, ami a csiklóból péniszt szeretne csinálni. Egyébiránt teljesen független, külön kromoszómán öröklődnek.

2012. febr. 18. 09:19
 52/54 anonim ***** válasza:
2012. febr. 25. 20:36
 53/54 anonim ***** válasza:
2012. febr. 25. 20:37
 54/54 anonim ***** válasza:

az alkarom pihés, de vékony, szőke szőrszálak vannak csak, nem is epilálom vagy akármi (épp elég, hogy a lábamat meg hónaljamat szőrteleníteni kell!)

a csiklóm nagyobb egy meggymagnál, de nem sokkal (másfél és kétszer akkora között van)

amúgy hamburger + saláta kategória vagyok XD (de amúgy még szűz)

21L

2012. márc. 16. 03:55
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!