Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pihésebb női alkar és Csiklóméret/puncifajta között milyen összefüggés van?
Sziasztok!
Tehát a kérdés adott! Egy picit pihésebb karú lánynak vagy nőnek valószínüsíthető, hogy egy bizonyos csoportba tartozik a puncija? (mondjuk sakátás, babapunci, hamburger punci, cicanyelv stb).
Ezzel nem azt akarom, hogy törvényszerűséget állítsunk fel, csak kíváncsi vagyok. Mondjuk abból indulok ki, hogy azoknak a csajoknak, akiknek picit szőrösebb az alkarjuk, nyilván több bennük egy bizonyos hormon, ami még mást is okoz: esetleg az átlagtól nagyobb csiklót.
Tehát a kérdés inkább a szőrösebb karú, és nagyobb csiklóval rendelkező lányokhoz szól: mennyire van összefüggés..? Kinek van picivel több szőr az alkarján, és mekkora a csiklójuk, illetve fordítva: a nagyobb csiklójú lányoktól , nőktől kérdezem, hogy mennyire szőrös az alkarjuk.
Nemet, és kort is írjatok kérlek, és az alkarotokról 1-1 fényképet is nagyon megköszönnék, akár priviben is. Nagyon kíváncsi vagyok.
Baromkodó férfiakra és szidkozódó nőkre nem vagyok kíváncsi. Köszönöm :))
Nekem egyáltalán nincs babapuncim, sőt... De a karomon meg alig van szőr, szóval én is ellentmondok a statisztikádnak. És most őszintén mégis kit érdekelne, hogy lehet-e következtetni a puncim kinézetére?? Őszitén, még örülnék is neki. Ha valakit ugyanis ez érdekel, és jajj fúj saláta, az jobb is, ha messzire elkerül. -.-'
19/N
Kedves utolsó válaszoló!
Már írtam, hogy ÉN NEM FELTÉTELEZTEM azt, hogy akinek pihésebb a karja, annak SALÁTÁS a puncija. Nem, ellenkezőjét sem feltételeztem. Csak egyik hozzászóló mindjárt arra gondolt, a többiek meg átvették.
Mindazonáltal köszönöm a válaszodat, de pont a LÉNYEGRE nem válaszoltál. A csiklóméret és pihés kar összefüggését így tehát nem tudod megcáfolni. Kérlek írd le azt is feltétlenül, hogy mekkora a csiklód. És ne izgulj, a pasik többségének a salátás punci is épp úgy tetszik, mint a baba, vagy fordítva.
A kérdésem nem punciszépségversenyre megy ki, hanem egy tézis igazságtartalmának megerősítésére, vagy megcáfolására.
Légyszi a kérdésre válaszoljatok
ami azt keresi, hogy a PIHÉS ALKAR és a CSIKLÓMÉRET között mi az összefüggés. Nem ám szégyenlősködni! :)
Kedves utolsó válaszoló!
Én osztom ki azt, aki rendes választ adott, vagy valaki más?? Mert én nem osztom ki azt, aki rendes választ ad. Csak kérni szoktam, hogy arra is válaszoljon, hogy a csiklómérete összefüggésben van-e a szőre erősségével.
Amúgy 21 éves vagyok, és bocsánat ha katyvaszt csináltam. Kedves utolsó előtti válaszoló, neked is nagyon köszönöm a hozzászólásodat, bár nem a kérdésre válaszoltál, még is hasznos volt, és megy a pont!
Amúgy van ilyen statisztika. Nem akarom elrontani a játékodat.
Érdekel? Antropológusok nem prüdek.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!