Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pihésebb női alkar és Csiklómé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pihésebb női alkar és Csiklóméret/puncifajta között milyen összefüggés van?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tehát a kérdés adott! Egy picit pihésebb karú lánynak vagy nőnek valószínüsíthető, hogy egy bizonyos csoportba tartozik a puncija? (mondjuk sakátás, babapunci, hamburger punci, cicanyelv stb).

Ezzel nem azt akarom, hogy törvényszerűséget állítsunk fel, csak kíváncsi vagyok. Mondjuk abból indulok ki, hogy azoknak a csajoknak, akiknek picit szőrösebb az alkarjuk, nyilván több bennük egy bizonyos hormon, ami még mást is okoz: esetleg az átlagtól nagyobb csiklót.

Tehát a kérdés inkább a szőrösebb karú, és nagyobb csiklóval rendelkező lányokhoz szól: mennyire van összefüggés..? Kinek van picivel több szőr az alkarján, és mekkora a csiklójuk, illetve fordítva: a nagyobb csiklójú lányoktól , nőktől kérdezem, hogy mennyire szőrös az alkarjuk.

Nemet, és kort is írjatok kérlek, és az alkarotokról 1-1 fényképet is nagyon megköszönnék, akár priviben is. Nagyon kíváncsi vagyok.

Baromkodó férfiakra és szidkozódó nőkre nem vagyok kíváncsi. Köszönöm :))

2011. jún. 22. 15:48
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
86%

nekem szőrösebb az alkarom még is babapuncim van.

szetem nincs összefüggés

16/L

2011. jún. 22. 15:49
 2/54 A kérdező kommentje:
Nem, félreértettél: Én nem mondtam hogy a szőrösebb alkarú lányoknak ilyen, vagy olyan puncija lenne. Pusztán kérdezem. És amúgy mekkora a csiklód? (bocsi, de ez is kérdés volt. AMúgy ment a pont)
2011. jún. 22. 15:51
 3/54 napietus ***** válasza:
64%

:D:D:D:D

igen, van összefüggés, kb. annyi, mint nagyanyám krumplilevesének sótartalma és a japán földrengés között.

honnan vesztek ilyen butaságot? komolyan, csalódtam az oktatási rendszerben (ezen az oldalon nem először).

2011. jún. 22. 15:51
 4/54 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Hülyeség..?! Miért, te honnan veszed ilyen biztosra, hogy nincs összefüggés??! Nem tudhatod, mert ebben a drága jó prűd,álszent világban nem készültek ilyen statisztikák. Itt az idelye!

2011. jún. 22. 15:53
 5/54 anonim ***** válasza:
68%
1. vagyok mélyen van,mármint ezt úgyértem,hogy a kis ajkaim nem látszanak ki semennyire.
2011. jún. 22. 15:54
 6/54 anonim ***** válasza:
98%

Téged ez mért érdekel amúgy?

Nekem elég erős szőrzetem lenne,,de már meggyengült a gyantázás/epillálás miatt.

Nincs babapuncim,de nem is saláta.Szerintem normális.

Méretet nem tudok írni,még sosem mértem le:D

2011. jún. 22. 15:56
 7/54 napietus ***** válasza:
65%

ebben a drága jó prűd, álszent világban úgy írják, hogy "ideje", olyan szó, hogy "idelye" nincsen.

egyébként aki legalább az éltalános iskolás biológián átküzdötte magát az tudja, hogy a szaporítószervek állapotának nincs köze sem a bőralja (ebben vannak a szőrtüszők) sem pedig a harántcsíkolt izmok állapotához, sem a haj színéhez, sem a csillagháborús tervhez, meg még egy csomó mindenhez NINCS köze.

2011. jún. 22. 15:57
 8/54 A kérdező kommentje:

Oké, köszi a válaszokat!

A CSIKLÓ méretét nem is miliméterben kérem, elég ha valamihez viszonyítjátok. De csak őszintén, mindenki a saját méretét írja le! :D

2011. jún. 22. 15:58
 9/54 anonim ***** válasza:
92%

Ami biztos,hogy a bajuszos csajoknak dzsungel van ott lent is!

LOL

2011. jún. 22. 16:00
 10/54 A kérdező kommentje:

Kedves 15:57-es!

Túl primitív a gondolkodásdo! Látszik, hogy te magadtól soha semmire nem jösz rá, mert nincs logikád. A biológia órákat inkább ne említsd, mert ott csak azt nyomják, hogy óvszer-óvszer-óvszer AIDS! Arról egy büdös szó sem esik, hogy szpással és nylással is ugyan úgy elkapható. Akkor most..?

Amúgy a konkrét válaszodba belekötök: Az aldoszteron hormon hasonló a tesztoszteronhoz, és ez nőkben van. Hasonlóan megnövelheti a csikló méretét!!!

Na most gyere az összefüggéseiddel, most legyél ilyen kis lekezelő, Te...

...félművelt!

2011. jún. 22. 16:01
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!