Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pihésebb női alkar és Csiklóméret/puncifajta között milyen összefüggés van?
Sziasztok!
Tehát a kérdés adott! Egy picit pihésebb karú lánynak vagy nőnek valószínüsíthető, hogy egy bizonyos csoportba tartozik a puncija? (mondjuk sakátás, babapunci, hamburger punci, cicanyelv stb).
Ezzel nem azt akarom, hogy törvényszerűséget állítsunk fel, csak kíváncsi vagyok. Mondjuk abból indulok ki, hogy azoknak a csajoknak, akiknek picit szőrösebb az alkarjuk, nyilván több bennük egy bizonyos hormon, ami még mást is okoz: esetleg az átlagtól nagyobb csiklót.
Tehát a kérdés inkább a szőrösebb karú, és nagyobb csiklóval rendelkező lányokhoz szól: mennyire van összefüggés..? Kinek van picivel több szőr az alkarján, és mekkora a csiklójuk, illetve fordítva: a nagyobb csiklójú lányoktól , nőktől kérdezem, hogy mennyire szőrös az alkarjuk.
Nemet, és kort is írjatok kérlek, és az alkarotokról 1-1 fényképet is nagyon megköszönnék, akár priviben is. Nagyon kíváncsi vagyok.
Baromkodó férfiakra és szidkozódó nőkre nem vagyok kíváncsi. Köszönöm :))
nekem szőrösebb az alkarom még is babapuncim van.
szetem nincs összefüggés
16/L
:D:D:D:D
igen, van összefüggés, kb. annyi, mint nagyanyám krumplilevesének sótartalma és a japán földrengés között.
honnan vesztek ilyen butaságot? komolyan, csalódtam az oktatási rendszerben (ezen az oldalon nem először).
Utolsó!
Hülyeség..?! Miért, te honnan veszed ilyen biztosra, hogy nincs összefüggés??! Nem tudhatod, mert ebben a drága jó prűd,álszent világban nem készültek ilyen statisztikák. Itt az idelye!
Téged ez mért érdekel amúgy?
Nekem elég erős szőrzetem lenne,,de már meggyengült a gyantázás/epillálás miatt.
Nincs babapuncim,de nem is saláta.Szerintem normális.
Méretet nem tudok írni,még sosem mértem le:D
ebben a drága jó prűd, álszent világban úgy írják, hogy "ideje", olyan szó, hogy "idelye" nincsen.
egyébként aki legalább az éltalános iskolás biológián átküzdötte magát az tudja, hogy a szaporítószervek állapotának nincs köze sem a bőralja (ebben vannak a szőrtüszők) sem pedig a harántcsíkolt izmok állapotához, sem a haj színéhez, sem a csillagháborús tervhez, meg még egy csomó mindenhez NINCS köze.
Oké, köszi a válaszokat!
A CSIKLÓ méretét nem is miliméterben kérem, elég ha valamihez viszonyítjátok. De csak őszintén, mindenki a saját méretét írja le! :D
Ami biztos,hogy a bajuszos csajoknak dzsungel van ott lent is!
LOL
Kedves 15:57-es!
Túl primitív a gondolkodásdo! Látszik, hogy te magadtól soha semmire nem jösz rá, mert nincs logikád. A biológia órákat inkább ne említsd, mert ott csak azt nyomják, hogy óvszer-óvszer-óvszer AIDS! Arról egy büdös szó sem esik, hogy szpással és nylással is ugyan úgy elkapható. Akkor most..?
Amúgy a konkrét válaszodba belekötök: Az aldoszteron hormon hasonló a tesztoszteronhoz, és ez nőkben van. Hasonlóan megnövelheti a csikló méretét!!!
Na most gyere az összefüggéseiddel, most legyél ilyen kis lekezelő, Te...
...félművelt!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!