Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pihésebb női alkar és Csiklómé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pihésebb női alkar és Csiklóméret/puncifajta között milyen összefüggés van?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tehát a kérdés adott! Egy picit pihésebb karú lánynak vagy nőnek valószínüsíthető, hogy egy bizonyos csoportba tartozik a puncija? (mondjuk sakátás, babapunci, hamburger punci, cicanyelv stb).

Ezzel nem azt akarom, hogy törvényszerűséget állítsunk fel, csak kíváncsi vagyok. Mondjuk abból indulok ki, hogy azoknak a csajoknak, akiknek picit szőrösebb az alkarjuk, nyilván több bennük egy bizonyos hormon, ami még mást is okoz: esetleg az átlagtól nagyobb csiklót.

Tehát a kérdés inkább a szőrösebb karú, és nagyobb csiklóval rendelkező lányokhoz szól: mennyire van összefüggés..? Kinek van picivel több szőr az alkarján, és mekkora a csiklójuk, illetve fordítva: a nagyobb csiklójú lányoktól , nőktől kérdezem, hogy mennyire szőrös az alkarjuk.

Nemet, és kort is írjatok kérlek, és az alkarotokról 1-1 fényképet is nagyon megköszönnék, akár priviben is. Nagyon kíváncsi vagyok.

Baromkodó férfiakra és szidkozódó nőkre nem vagyok kíváncsi. Köszönöm :))

2011. jún. 22. 15:48
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez marha nagy hülyeség, de azért válaszolok.

Az alkarom szinte teljesen szőrmentes, és nem azért, mert legyantáztatom, hanem anyukámtól ezt örököltem, valamiért neki is csak 2-3 kósza szál nőtt ki rajta. A csiklóm alapállapotban marha pici, mint egy félig kifejlett borsószem, izgalomban megduzzad. A kisajkaim pedig éppenhogy kilógnak, szóval nem is nyelves, meg nem is salátás, nekem ez még a babapuci kategória (de kinek mi).

22/L

2011. jún. 28. 08:48
 42/54 anonim ***** válasza:
57%
Milyen az a nagy csikló? A hossza nagy? Vagy amennyire kiáll? Tudnál képet linkelni egy kicsiről és egy nagyról, hogy lássam a különbséget??
2011. jún. 28. 09:27
 43/54 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Sajnos képet nem tudok linkelni, a GYIK szabályzatával ellentmond. Szerintem ami egy megymagtól nagyobb, az már átlag fölötti.

A sok baromkodónak üzenem, hogy a kérdésre kéne válaszolni. Utolsó előtti lány: köszönöm neked a normális választ. A fetises marhák mehetnek keletebbre, nincs semmilyen fetisem. Aki peidg a rasztos dolgokat mondja, annak köszönöm, de írhatna még részleteket.

2011. jún. 28. 10:16
 44/54 anonim ***** válasza:
Jó, akkor nekem a csiklóm kicsi, a kisajkaim kiállnak kb fél cm-re és a karom vékony pelyhes szőke szőrzettel borított (dús de nagyon vékony amit gyantázok) - remélem kielégítő válasz, ha igen, fel lehet pontozni:)
2011. jún. 28. 11:32
 45/54 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló, a válaszod kielégítő volt, a többiektől is ilyent várok (tisztelet a kevés kivételnek)

Köszönöm, ment a pont.

2011. jún. 28. 13:56
 46/54 anonim ***** válasza:
100%

Én beszéltem a antropológiai olvasmányaimról és én feltételeztem a fétis is. Bár én nem viccelődtem vele.

Sajnos már nem sokra emlékszem. Két könyvben is volt egy-egy fejezett róla.

Az egyik orvosi antropológiai volt, első sorban a szexualitással foglakozik. Ami a női nemi szervet is tárgyalta. A másik éppen azért hozta fel és tárgyalta, mert minden forma az összes rasszban megtalálható. Akkor még nem volt meg az átfogó Y kromoszóma és mitokondriális DNS vizsgálat, és azért tárgyalták hogy a rasszizmust támadják.

A leginkább ami jellemző, és érdekes amit megjegyeztem. Hogy egyes népekben és népcsoportokban, egyes formák sokkal gyakoribbak. Mert sok nép sokszor kevés sikeresen növekvő családdal (is) rendelkezik. A Mitokondriális Éva is közel tízezer nő társnál is annyival sikerseben szaporodó utódokat hozott létre, hogy mára csak neki vannak élő utódai. Akárcsak Y-kromoszóma Ádám aki még több sorstárás pipálta és szorította ki, a versenyből utódaival.

2011. jún. 28. 23:25
 47/54 anonim ***** válasza:
pont olyan, mint a fésűmérete és a nyelvhossza között...
2011. dec. 22. 01:19
 48/54 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon szőrös a karom, a mellem enyhén szőrös, és csiklóm akkora, mint egy ceruzaelem fele kb.

27N

2012. febr. 17. 22:01
 49/54 anonim ***** válasza:

Nekem pihés az alkarom. Mivel sötétbarna hajam van, ott is sötét a szőr, de vékony a szőr és ritka...alig látható. Pihe bajuszkám is van, alig látható, de nem akarom gyantáztatni, mert kiábrándító lenne ha megerősödne és szúrna csókolózás közben!A puncimon már nem emlékszem pontosan, hogy milyen a szőr, mert kb. 15 éve borotválom. Sajnos már nincs babapuncim, inkább salátás és hamburger között. Bár kifejthetnéd a kategóriákat pontosan!:-)

A csikóm kb. cseresznye mag, de izgalom hatására nagyon kiemelkedik:-)

Remélem kielégítő volt a válasz, bár nem hiszem, hogy van összefüggés a két dolog között!:-)

39/N

2012. febr. 17. 22:03
 50/54 anonim ***** válasza:

"Ceruzaelem fele"

Nagyon finom lehet !!! :-)

2012. febr. 18. 01:18
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!