Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mazochista vágyaim eredhetnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mazochista vágyaim eredhetnek onnan, hogy annak idején vertek az osztálytársak?

Figyelt kérdés
Húszas éveim közepét taposó férfi vagyok, és jobban vágyom a megalázásra, a fenyítésre, mint a normál szexre. Emlékszem kisiskolás (6-10 éves) koromban lányok(!) többször megaláztak és ütöttek, és úgy rémlik egy idő után már élveztem is.
2011. jún. 21. 23:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Persze lehet emiatt, nagyon fontosak azok az ingerek amiket egy gyerek kap. Én csecsemőkoromban sokáig voltam kórházban betegség miatt, műtétem volt, meg minden nap vért vettek tőlem...stb... Aztán óvodás koromban vettem észre, hogy nekem tetszik a vér és mások fájdalmának látványa. Normális családban nőttem fel, így nem értettem a dolgot. Valószínűleg bennem meg ez az élmény maradt meg ilyen formában. Mondjuk én inkább titkolom/kontrolálom ezt. Nem keresek ilyen partnert, hanem megtanultam élvezni a normális szexet. Ezek a dolgok max fantáziálgatás szintjén maradtak meg...:S
2011. jún. 22. 08:12
 12/13 anonim ***** válasza:

Találhatsz igy csajt én szívesen aláználak. :D

25/L

2011. jún. 22. 10:22
 13/13 anonim ***** válasza:

utolsó: Szadista XD

pont most olvastam egy ilyen mangát amiben a srác mazohista, (magyarra van fordítva) és szűz, és bnő után sóvárog amíg egyszer a kezébe kerül a világ sorsa és, különböző dögös pokolbéli lányok jönnek fel megalázni, kegyetlen vicces XD A története meg legbetegebb amit valaha láttam, lesd meg XD (jobbról balra kell olvasni a mangát) :D

[link]

Itt a "My balls" című x)

Hátha jobb kedvre derít :D

Jah, a másik hogy önbizalom hiány ellen "Brian Tracy - Phoenix szeminarium" -t hallgasd meg, CSODÁT TETT VELEM, nem hiszem el de KÉT HÉT ALATT ELÉRTEM, HOGY NE FÉLJEK A LÁNYOKTÓL :O Csináld azt amit mondanak benne...lehet néhány dolog hülyén fog hangzani benne de ez a cucc már TÖBB MILLIÓ embernek segített... :)

f17

2011. jún. 22. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!