Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mazochista vágyaim eredhetnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mazochista vágyaim eredhetnek onnan, hogy annak idején vertek az osztálytársak?

Figyelt kérdés
Húszas éveim közepét taposó férfi vagyok, és jobban vágyom a megalázásra, a fenyítésre, mint a normál szexre. Emlékszem kisiskolás (6-10 éves) koromban lányok(!) többször megaláztak és ütöttek, és úgy rémlik egy idő után már élveztem is.
2011. jún. 21. 23:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Persze! Tökre lehet!
2011. jún. 21. 23:27
 2/13 Cicuskaaa123 ***** válasza:
Te beteg vagy!:D De tuti h attól is lehet...:D
2011. jún. 21. 23:29
 3/13 A kérdező kommentje:
És ha nincsenek ezek az élmények gyerekkoromban akkor most lehet hogy normális lennék? Vagy ez valamilyen szinten genetika?
2011. jún. 21. 23:29
 4/13 Cicuskaaa123 ***** válasza:
Hát figyelj.. Ez nem genetika, a régi rossz emlékek hatnak így rád, mindig vertek és a tested ugye nem viselte el a fájdalmat, de az agyad így próbált rajtad segíteni, hogy élvezd.. Magyarul a fájdalom érzetből csinált egy jobb érzetet, amikor téged vernek.. Lehet hülyén fogalmaztam de ez a lényeg :D
2011. jún. 21. 23:38
 5/13 A kérdező kommentje:
Remek, és most mit csináljak? Kinek fogok így kelleni? Nem volt még senkim sem.
2011. jún. 21. 23:42
 6/13 Cicuskaaa123 ***** válasza:
Hát figyelj nem feltétlenül kell erről mindnekinek tudnia.. nem kell elmondanod neki... :DDD Rejtegesd ezt a dolgod.. és simán ismerkedj össze valakivel, járj társaságba.. Ne foglalkozz ezzel az egésszel tedd túl magad rajta.. Nem szabad a múltba tekinteni.. Amúgy nem értem, hogy miért hagytad magad, hogy verjenek.. tetszett az neked, hogy lányok vernek?:D Am.. probáld meg másképp felfogni sztem.. vagy kérd meg a barátnődet majd h fenekeljen el..:)) Vannak szadistább lányok, még élveznék is, hogy te szenvedsz...:D Sztem majd ha egy idő után ismered alányt mondd el neki, hogy ez a helyzet.. és sztem elfogja fogadni, sőt teccceni is fog neki..
2011. jún. 21. 23:47
 7/13 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Hogy nézel ki? Mert szerintem azért ezek az adatok is okai lehetnek annak h nem kellesz senkinek. Lehet h csúnya vagy. Tehát ez így simán nem lehet az oka ennek. AMúgy meg domina csajoknak lehet kellenél....
2011. jún. 21. 23:47
 8/13 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva szerintem elképzelhető, hogy azért. Mint ahogy más tényezők is befolyásolhatják. Például a nagy farkú férfiak általában magabiztosabbak, a kis farkúak között meg arányaiban több szubmisszív hajlamút találsz. De genetikai okai szerintem épp úgy lehetnek, mint ahogy a természetünk, viselkedésünk egy része is adott, nem feltétlenül csak a környezeti hatások alakítják.
2011. jún. 21. 23:53
 9/13 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy senki sem ajánlotta a pszihológust. Hát szerintem neked segíthet.
2011. jún. 22. 00:57
 10/13 A kérdező kommentje:

17 centisen nem a kisfarkúakhoz tartozok.

Nem tudtam mit csinálni, mert egyedül voltam, nem volt kitől segítséget kérni, és marha félénk voltam (vagyok). Később meg már nem is bántam a dolgot, sőt én magam provokáltam, hogy jöjjenek nekem, alázzanak meg.

2011. jún. 22. 01:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!