Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vetessem le az osztálytársnőm melltartóját, vagy hogy vegyem le hogy ne tünjön fel neki?
Hogy ne tűnjön fel neki?
Nekem eddig senki nem tudta úgy... Rögtön észre veszi egy csaj, ha kikapcsolod neki a melltartóját. Itasd le...úgy talán nem veszi észre.
Vagy nézzetek filmet. Hagyd, hogy elmerüljön a filmben... közben simogasd cirógasd a hátát... És mikor már egy ideje simized, akkor kikapcsolod, talán így nem fog feltűnni neki. Nekem is, így kapcsolta ki a volt párom. Csak akkor tűnt fel, mikor felakartam kelni. :)
18/L
van értelem abban amit az előttem író lány írt. :)
nekem bejött az h pár havert áthívtam késő esti filmezésre és ittunk jópár pohárral, és megnéztük a fűrész2-t. ekkor a csaj már félt és nagyon búj (én meg húztam:).
a film közepén mindenki elment észrevétlenül (mert tudták h mivan) és mikor vége lett a filmnek addigra már volt tapi meg 1-2 puszi. utána rögtön be 1 nyálas filmet mert romantikás volt a lány. ettől elérzékenyült én meg kihasználtam (tapi, smaci, melltartó kikapcs, bugyi húzgálás és benne turkálás) és mire vége lett a nyálas filmek addigra a kanapén feküdt és könyékig voltam a punciban. :DDD
a búgatópor tuti siker de ahogy már leírtam a filmezést az jobb és izgalmasabb.
haverom öccsét nagyon durván be búgatóporoztuk, utána bezártuk a fürdőbe ahol csak 1 felfujható dugható gumicsacsi volt és 1 tubus sikosító. XDDD
az ötödik menetnél szétszakadt a csacsi :))
Szerintem beszélgess vele, kedveltesd meg magad, szeresd őt, és akkor magától le fogja venni.
Ez mondjuk jobb, mint bármilyen csel. Nem tudom hogy gondoltad barátom, hogy ne vegye észre. Esetleg most a Harry Potter filmek hoztak ennyire lázba? Mármint ha megtanulsz varázsolni, akkor esetleg lehet róla szó, hogy így vedd le a melltartót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!