Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Álmomban szinte mindig férfi vagyok, néha barátnőm is van. Ez gond? Más is van így? L
Így már én is jártam párszor. Egy időben sokszor. Azt hittem lezbi leszek. De nem vonzódom a nőkhöz.
Egész egyszerűen ezek az álmok, mikor egy másik nővel vagy, azt jelzik hogy több gyengédségre vágysz. Ha nincs párod, azért, ha van párod akkor meg tőle többre.
22/l
12:49 vagyok: azt kihagytam hogy ne meséld be magadnak hogy leszbi vagy. Mert ez alapjában nem gáz. És igen, valóban az elfojtott dolgokat tükrözik az álmok, de nm szó szerint. egy hozzáértő mondta nekem ezt, hogy ha egy másik nővel vagy, akkor gyengédség hiányzik az életedbe, egy másik embertől. Szóval ne aggódj :) Inkább keress egy jó kis pasit magadnak aki odaadó vagy ha már van egy akkor bújjvele többször össze. :)
22/l
Én is álmodtam már, h pasi vagyok.De érdekes módon úgy is pasikkal szexeltem( én dugtam őket).
A kengurusnak: Egyszer szültem álmomban egy fehér kis egeret, én is szoptattam. :D
Jajaja :) Én is szoptattam őket... de hát elég beteg dolog volt :D
Viszont elég stresszes volt, és féltem is közben, mert láttam, hogy mire megszoptatom mindet egyesével, s mire az utolsóval is végzek, addigra az első már alig mozgott, mert megint éhes volt és majdnem meghalt.... Féltem, hogy meghalnak...
De hülyeség :) Meséltem egyik bnőmnek, olyan jót röhögött rajta... :DDD
Én csak annyit tudok mindehhez hozzátenni, hogy férfi vagyok, de nem emlékszem, hogy álmodtam volna valaha nőnek magamat. Illetve szexeltem már álmomban, de azt is mindig férfiként, és csak nőket raktam meg. ;)
25/F
Nem hiszem, hogy jelent bármit is :D
Én sokszor azzal álmodok ami nagyon foglalkoztat, de nem jelenti azt, hogy ez minden esetben így is van. Nem minden álmunknál. Multkor azt álmodtam, hogy jöttek ilyen béna vámpir csajok én meg kinyirtam őket és közben azt kiabáltam én vagyok Van Helsing...:D Ha álmaink valóban jelentenének valamit, akkor súlyos gondok lennének minden második embernél.Az álom csak álom nem kell semmit belemagyarázni :P
Én ritkán emlékszem az álmaimra, általában csak képek, részek maradnak meg belőle, pedig kár, mert a képekből itélve amik megmaradnak, elág érdekes álmaim lehetnek.
Néha megmarad az egész álom, olyankor mindig valami hülyeséget csinálok álmomban, nemrég egy havas szakadékban szánkóztam az apámmal, aki később átváltozott mássá, és jött egy medve, és megöltem, egy rugással, mint egy nidzsa xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!